Dieseko Group behaalt ISO 9001 certificering

– ISO als kroon op fusietraject –

Sliedrecht, 9 juni 2011 – De Dieseko Group heeft onlangs het ISO 9001 certificaat behaald. Met deze certificering is de ingezette fusie van twee bedrijven met elk een unieke bedrijfsvoering officieel bezegeld met de internationaal gedragen ISO-kwaliteitseisen.

Ton Kraak, CEO van de Dieseko Group BV, is blij met de certificering: “ISO is voor ons de kroon op het werk, de bevestiging dat de processen binnen de holding optimaal zijn ondersteund en organisatiebreed worden gedragen. De fusie is voltooid!”

Binnen de Dieseko Group zijn de bedrijven ICE en PVE eind 2008 gefuseerd. Hoewel beide organisaties al individueel ISO gecertificeerd waren, is het integratieproces van afstemming en koppeling van bedrijfsprocessen nu afgerond. Kraak: “Te bedenken dat de fysieke verhuizing pas in februari 2010 heeft plaatsgevonden, is dit een opmerkelijke prestatie! ISO helpt ons om onze procedures, prestaties en servicegerichtheid te blijven toetsen en te optimaliseren. Klanten verwachten dat ook niet anders van ons”.

Het ISO-certificaat is door LRQA toegekend voor een periode van drie jaar met een halfjaarlijkse toetsing op de procesvoering van de Dieseko Group.