Digitale technologie centraal bij Master Classes tijdens Offshore Energy

Op 23 en 24 oktober vindt Offshore Energy Exhibition & Conference weer plaats in RAI Amsterdam. Zoals elk jaar is er een uitgebreid conferentieprogramma, waar ook dit jaar ook weer de Master Classes een inspirerende toevoeging zijn aan het programma.

Young Professional Hub

Master Classes
De Master Classes brengen masters en jonge talenten uit de offshore, olie en gas en energie industrie bij elkaar voor het uitwisselen van zowel technisch als niet –technische ideeën en ervaringen. De Master Classes zijn bedoeld voor laatstejaars studenten, starters en Young Professionals ( <6 jaar werkervaring, <35 jaar oud, min. Bachelor diploma). Kosten voor deelname zijn € 15,00 per sessie. Bij beide sessies staat digitale technologie centraal.

Op dinsdag 23 oktober vindt de eerste Master Class plaats van 9:00-11:00, gepresenteerd door Simon Kennedy, COO bij eVision. Deelnemers aan deze sessie zullen zich buigen over de vraag hoe en welke nieuwe markten aangeboord moeten worden om digitale technologie te implementeren.

Op woensdag 24 oktober zal Joost Lasschuit, Managing Director van Rolloos de deelnemers vragen mee te denken over de beste operationele en zakelijke strategie voor digitale technologie.

Young Professional Hub
Naast de Master Classes wordt er voor Young Professionals nog meer georganiseerd. Bij de Young Professional Hub kunnen YP’s vanaf 11:30 deelnemen aan een informele meet & greet sessie genaamd Meet your Peers. Door middel van interessante stellingen zullen deelnemers hun mede-YP’s beter leren kennen. Daarnaast is er op de YP Hub ook een Well of Fortune te vinden. Hoe maak je bedrijven millennial proof? De antwoorden hierop kunnen YP’s in de Well of Fortune deponeren. De eigenaar van het beste idee ontvangt een training naar keuze aangeboden door Krauthammer. Ook kunnen YP’s advies krijgen over hun persoonlijke Career Planning. De Young Professional Hub bevindt zich op stand 2.300 B en wordt gepresenteerd door Navingo Career in samenwerking met Energie Bedrijf Nederland (EBN).

Voor deelname aan de Master Classes doorloop je de registratie van Offshore Energy waarna je de keuze maakt om de Master Class bij te boeken. Voor deelname aan de Meet your Peers sessies is pre-event registratie van toepassing (on-site registratie is beperkt).