Doeksen informeert reizigers EVT over wijzigingen

RederijDoeksenFrieslandTerschelling

Op 15 april 2014 is het ms Spathoek van EVT in goed overleg overgenomen door Rederij Doeksen. Voor de reizigers van EVT verandert een aantal praktische zaken. Rederij Doeksen stuurt alle passagiers die bij EVT hebben geboekt een eenmalige service-e-mail, om hen hiervan op de hoogte te stellen. Zo hoopt het bedrijf de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

“De passagiers van EVT die ons telefonisch benaderen, hebben vooral vragen over het al dan niet gaan van de boot en of ze hun tickets moeten omboeken,” aldus Dirk Spoor, hoofd Front Office en Contactcenter. “Door een e-mail te sturen aan alle mensen die hebben geboekt, hopen we veel onduidelijkheid weg te nemen.”

Passagiers die hebben geboekt voor een EVT-afvaart t/m 30 september, varen zoals gepland met de Spathoek over. Passagiers met boekingen voor latere data dienen om te boeken naar een ander schip en krijgen hierover binnenkort bericht. Alle passagiers voor alle afvaarten, schepen vanaf nu in via de terminal van Rederij Doeksen. Alle passagiers die hun auto meenemen, gaan langs het autoloket.

De website van EVT is per 15 april gesloten voor nieuwe boekingen. Het annuleren en wijzigen van bestaande EVT-boekingen kan vanaf die datum telefonisch via 0900-3635736 (0,70 per gesprek) of bij de servicebalies van Rederij Doeksen. Meer informatie over alle wijzigingen staat op https://www.rederij-doeksen.nl/evt