Drie nieuwe leden in Raad van Commissarissen Ampelmann

Ampelmann kondigt de benoeming van drie nieuwe leden van de Raad van Commissarissen aan. Frank Verhoeven, John Evans en Mark B. Duncan, drie senior leidinggevenden in de branche, zullen een schat aan internationale, commerciële en operationele ervaring meebrengen en een belangrijke rol spelen bij de groeiambities van Ampelmann.

Frank Verhoeven is lid van de Raad van Bestuur van Boskalis sinds 2012 en van Smit sinds 2010. Hij werd lid van Boskalis in 1976 en hij heeft in verschillende offshore-industrie-gerelateerde commissariaten gezeten.

John Evans, Chief Operating Officer van Subsea 7, heeft een succesvol track record in het algemeen management, commerciële en operationele management in de offshore industrie. Voorafgaand aan Subsea 7 in 2005, was hij Chief Operating Officer voor KBR Defensie en infrastructuur in Europa en Afrika.

Mark B. Duncan, voorheen Senior Vice President Commercial bij Bristow offshore-helikopter diensten, brengt een schat aan commerciële en operationele logistieke ervaring mee naar Ampelmann. Voordat hij bij Bristow werkzaam werd in 2005, was hij commercieel directeur bij ABB geweest in Houston, Texas. En Senior Global Vice President bij Subsea 7.