Een kijkje in de keuken bij maritieme bedrijven op Open Bedrijvendag

Op zaterdag 30 juni is de derde editie van Open Bedrijvendag in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard. De Maritieme bedrijven Hollandia, Royal IHC, Zwijnenburg, Alewijnse, Gebroeders Buijs Scheepsbouw BV, Thyssen, Ternet, Mentofix, Van Dulst, Bemach, Casteleijn, Widek, Machinefabriek Kalkman en de Waal, Pirosport en De Koning zetten hun deuren open om bezoekers kennis te laten maken met de maritieme techniek.

Al deze bedijven maken bijzondere producten die de hele wereld overgaan. Iedereen is welkom, en er wordt speciaal aandacht besteed aan jongeren om te laten zien welke opleidingen en banen er zijn in de techniek.

Wat is er tijdens Open Bedrijvendag te doen?
Er zijn rondleidingen en doe-activiteiten. Op de pagina van de gemeente www.krimpenaandenijssel.nl/bedrijvendag komt meer informatie over wat er georganiseerd wordt bij alle bedrijven. Naast de activiteiten bij de bedrijven is de ‘Alles is techniek experience’ aanwezig om op een aantrekkelijke manier kennis te maken met de vele mogelijkheden die techniek te bieden heeft.