Een nieuwe locatie voor Offshore Energy

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) heeft  de afgelopen jaren een voortdurende groei doorgemaakt en de ambitie om deze koers voort te zetten is volop aanwezig . Met dit doel  voor ogen is er dan ook spannend nieuws te melden: OEEC krijgt in 2016 een nieuwe locatie en verhuist naar de hallen 1, 2, 4 en 5 in Amsterdam RAI. De negende editie van OEEC vindt plaats op 25 en 26 oktober 2016.

De verhuizing naar de hallen 1, 2, 4 en 5 zal bezoekers en exposanten een nieuwe en nog betere ervaring bieden. De nieuwe locatie van het internationale evenement is ruim opgezet, uitnodigend en biedt meer gelegenheid voor het demonstreren van producten, innovaties en diensten uit de industrie. Dit geeft ruimte voor meer netwerkmogelijkheden, vergaderingen en inhoudelijke gesprekken.

Voor degenen die benieuwd zijn naar de nieuwe locatie is er op www.offshore-energy.biz/newhome  meer informatie beschikbaar, waaronder een 360º tour door de nieuwe hallen. Bestaande exposanten krijgen als eerste de kans om hun stand om te boeken. Op maandag 14 december wordt de plattegrond voor nieuwe exposanten vrijgegeven.

Impressie van Offshore Energy 2015 

 

Related news

List of related news articles