Een praktisch vraagstuk voor technische hbo-studenten?

  • binnenland

Het Rotterdam Mainport Institute is op zoek naar opdrachten uit het bedrijfsleven. Voor een creatieve of vernieuwende blik op een actueel praktisch vraagstuk in het kader van ‘Wij leren de haven innoveren’.  Bedrijven die een praktisch vraagstuk hebben liggen, dat zich leent voor een multidisciplinaire aanpak kunnen zich melden. Of opzoek zijn naar hbo-techniektalenten die binnen twee jaar beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt.

Praktische informatie
Een projectteam, bestaande uit 4 tot 5 gevorderde studenten met verschillende technische achtergronden, gaat voor u aan de slag. De studierichtingen die meedoen aan het PI Project zijn: Chemische Technologie, Logistics Engineering, Maritiem Officier en Maritieme Techniek. De doorlooptijd is februari t/m juni volgend jaar, bijeenkomsten zijn op donderdagen. Voor het volledige project is 108 uur per student beschikbaar.

Van het bedrijf wordt verwacht enkele uren per week beschikbaar te zijn om vragen van de studenten te beantwoorden en relevante informatie te verstrekken.

Insturen kan tot 13 december 
De deadline voor het insturen van opdrachten is 13 december 2017. Als u deelneemt hoort u vóór 15 januari 2018 of uw opdracht is goedgekeurd. Op 22 februari 2018 vindt een speed date sessie plaats, waarbij het bedrijf wordt gekoppeld aan een projectgroep.

Meer weten
Wilt u weten of uw project in aanmerking komt? Neem dan contact op met Sanne de Vleeschhouwer, [email protected], +31 (0) 88 44 51 032

Photo:

Related news

List of related news articles