Eerste opdracht voor MDConstructions

mdconstructions

De eerste opdracht voor Massive Dynamic Constructions | MDConstructions is binnen om een ponton te bouwen met ramp in 7 weken.

Voor de franse markt wordt er een ponton gebouwd binnen 7 weken. De cargo/olie ponton met ramp is 48 x 12 meter met een diepgang van 1.70 meter. Holland Shipyards uit Hardinxveld Giessendam gunde MDConstructions de eerste opdracht. Uiteindelijk wordt het ponton gecertificeerd door classificatie Bureau Veritas met het Hull Certificate.

MDConstructions is eind 2013 opgestart en gevestigd aan de waterkant van Rotterdam. MDConstructions is gespecialiseerd in het bouwen van staalconstructie en sectiebouw tot complete cascobouw voor de scheepsbouw, offshore, dredging, marine, petrochemie, infra en industriele doeleinde.

Kwalitatief hoogwaardige staalbouw
MDConstructions richt zich de komende jaren voornamelijk op samenwerkingen met de Nederlandse nieuwbouw scheepswerven, waarbij een korte doorlooptijd van belang is. Het uitgangspunt van MDConstructions is dat kwaliteit begint door te werken met de beste materialen en vakmanschap. Vakmanschap is meesterschap. Kwalitatief hoogwaardige staalbouw waarbij een realistische planning met een gewenste doorlooptijd wordt gehanteerd. MDConstructions is in staat om vlot te anticiperen op de wensen van de klant en deze te vertalen naar acties waarbij het verlangde resultaat wordt bereikt.

Loods
MDConstructions heeft een loods met een totale oppervlakte van 4500 m2 (50 x 90 meter lang) aan de waterkant bij Rotterdam Bolnes nabij het welbekende Verolme gebouw. De loods is zeer geschikt voor het bouwen van staalbouw secties en complete nieuwbouwcasco’s. Uiteraard is MDConstructions door Lloyds WPS | Welding Procedure Certification gecertificeerd.

Starten staalconstructiebedrijf
Met het starten van een staalconstructie bedrijf Massive Dynamic Constructions voor sectiebouw en complete nieuwbouwcasco’s, kan het niet anders dat de twee compagnons al jaren kennis en ervaring opgedaan hebben. De twee compagnons Igor Rosandic & Bert Kornet zijn al jaren werkzaam in de scheepsbouw. Beide heren hebben door en voor hun werk bijna al continenten in de wereld gezien. Mede hierdoor weten ze daardoor goed in te schatten wat de wensen en behoeften van klanten zijn.

Meer… MDConstructions