Emerson organiseert Industrybuzz voor de procesindustrie in Midden-Nederland

Op woensdag 25 juni 2014 organiseert Emerson Process Management in samenwerking met de Allied Reliability Group bij het Scheepvaart- en Transport college (STC) in Brielle een Industry Buzz, met aansluitend een Haringparty.

Deze dag zal geheel in het teken staan van veiligheid, energie en beschikbaarheid. Onderwerpen die als nooit te voren geadresseerd moeten worden om het voortbestaan van onze industrie in Nederland te waarborgen.
Tijdens de energiesessies wordt onder meer ingegaan op de European Energy Efficiency Directive die per juli 2014 van kracht wordt. De procesindustrie is erg energie intensief en daarom moeten bedrijven dit jaar rekening houden met aanvullende richtlijnen. De aandacht voor energie wordt bovendien gedreven door de relatief hoge energiekosten in Nederland ten opzichte van de ons omliggende landen.
De lezingen over veiligheid gaan in op actuele onderwerpen zoals de PGS29 en hoe we om kunnen gaan met het spanningsveld tussen veiligheid en beschikbaarheid. Allied Reliability zal tijdens dit seminar een bijdrage leveren over condition monitoring anno 2014.

De Industry Buzz is een interactieve dag waarbij kennis gedeeld wordt en gediscussieerd kan worden over genoemde onderwerpen met peers uit de industrie. Deze dag richt zich op (reliability en instrumentatie) engineers, plantmanagers, onderhoudsmanagers en HSE managers.

Na afloop kunt u gebruikmaken van de rondleidingen in de praktijklokalen van het STC in Brielle om de diverse oplossingen aan de hand van workshops in de praktijk te zien.
Wanneer?

Dit seminar wordt gegeven op woensdag 25 juni in twee sessies van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. In beide gevallen kunt u tussen 12.00 en 13.00 uur gebruikmaken van de lunch. We sluiten af (van 16.30 – 19.00 uur ) met onze Haringparty in Strandcafé de Meiden.

Waar?
Industry buzz (Petro) Chemical
STC
Kerkhoekstraat 1, Brielle

Haringparty
Strandcafé de Meiden
Rochus Meeuwiszoonweg 10, Brielle

U dient zich voor dit evenement aan te melden. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer… Emerson Process Management