Amasus Shipping is een full service scheepvaartkantoor gevestigd in Delfzijl. Wij maken dagelijks gebruik van de kracht van onze schepen en geloven in de kracht van onze mensen, zowel op zee als aan de wal.

Ons economisch en ecologisch handelen heeft impact op de kernwaardes van ons bestaan. Door middel van continue verbeterprogramma’s verminderen wij de carbon footprint van onze vloot en van onze opdrachtgevers. Ben jij geïnteresseerd om je bijdrage te leveren aan het vergroenen van de maritieme wereld?

Hou je ervan om jezelf continu uit te dagen en actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, kennis en ideeën? Daag jezelf dan uit en kom ons team versterken!

Backoffice Crew Coördinator

Locatie: Delfzijl
Uren per week: 40 (fulltime)
Opleiding: MBO/MBO+

Het team van de afdeling bemanningszaken bestaat uit 6 personen, de afdeling is onder te verdelen in de afdelingen Crew en Wages. De afdeling Wages is per direct op zoek naar versterking. Als Backoffice Coördinator ben je onder andere verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van de binnenkomende administratie van de gages van de zeevarenden van verschillende nationaliteiten die op verschillende momenten betaald dienen te worden. Het is dus van belang dat de maandelijks terugkerende deadlines van de verwerking op tijd behaald worden. Tussen de verwerking door beantwoord je vragen van de zeevarenden omtrent hun gage en verlofdagen, stel je contracten op voor zeevarenden die nieuw in dienst komen en voer je verzekeringsverplichtingen uit.

Functie-eisen

 • Professioneel, werk- en denkniveau op mbo+-niveau
 • Werkervaring of interesse in de richting van P&O en/of salarisadministratie
 • Beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift
 • Nauwkeurig, analytisch en communicatief vaardig
 • Stressbestendig en goed presterend onder druk
 • Affiniteit met scheepvaart

Wij bieden
Een uitdagende baan in een prettige werkomgeving, een grote mate van zelfstandigheid en prima ontplooiingsmogelijkheden binnen een jonge, dynamische en informele organisatie. Daarnaast is er volop gelegenheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Voor meer informatie over de functie kan contact opgenomen worden met de heer H. van der Veen, bereikbaar op telefoonnummer 0596-649800

Reacties
Je kunt je CV met begeleidende brief onder vermelding van ‘sollicitatie’ sturen aan: Amasus Shipping BV, t.a.v. de Directie, Postbus 250, 9930 AG Delfzijl, of via e-mail: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

More jobs from Amasus Shipping B.V.

Posted: 14 days ago
 • Hot job
 • QHSES Manager

  Amasus Shipping B.V.
  Delfzijl, Nederland
  In de groep Fleetmanagement, afdeling Quality, houd je je bezig met het beleid, procedures, aanpassi...