Anglo-Eastern (Antwerp) NV

(Junior) Vessel Manager (Antwerpen / Goes)

Goes, Nederland
March 17, 2021
 • Hot job
 • Door uitbreiding van werkzaamheden zijn we op zoek naar nieuw talent voor ons kantoor in Goes en/of Antwerpen.

  Als Vessel Manager ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van een aantal schepen. Je zorgt ervoor dat het beleid van de eigenaar wordt geïmplementeerd en dat de schepen worden beheerd in overeenstemming met de vlag- en klassevoorschriften. Ook ben je verantwoordelijk voor het strikt naleven van het budget en het optimaliseren van efficiëntie van het vaartuig. Verder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van het schip, reparaties en droogdokplanning.

  Naast eigen werkzaamheden bezoeken en inspecteren we indien nodig schepen van andere kantoren en klanten in de regio.

  Met jouw ervaring als Chief Engineer, of heb je al gerelateerde aantoonbare ervaring als Technisch Superintendent, dan kun je de stap nemen voor een mooie carriere als Vessel Manager. Heb je nog geen ervaring als Vessel Manager of Superintendent, dan begin je als “Junior” en zorgen wij voor de opleiding en begeleiding.

  Om in aanmerking te komen voor deze functie, heb je een professionele werkhouding, aantoonbare managementervaring en waarding voor technische en commerciële engineering. Ook ben je in bezit van een klasse 1 CoC (Chief engineer) en uitgebreide ervaring in de scheepsvaart industrie.

  Een geldig rijbewijs B is vereist.

  Wie zijn wij?
  Gedreven door onze passie voor schepen werken wij al meer dan 40 jaar samen met rederijen en andere klanten. Wij zijn specialisten op het gebied van scheepsmanagement, bemanningsbeheer en technische service voor schepen in alle soorten en maten.

  Anglo-Eastern legt de lat hoog in scheepsmanagement en wij maken geen compromis over het leveren van kwaliteit. Wij werken met onze klanten door middel van een open een eerlijk dialoog, omdat het opbouwen van vertrouwen centraal staat in wat we doen. Wij stellen hoge standaarden aan alle aspecten van ons bedrijf en investeren continu om deze te overtreffen.

  Onze mensen zijn ook een integraal onderdeel van ons, en opleiding en training zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat onze mensen optimaal kunnen presteren.

  Anglo-Eastern is een grote internationale onderneming met het hoofdkantoor gevestigd in Hong Kong met meer dan 25 kantoorlocaties in Azië-Pacific, Europa en Amerika.

  Wij ontvangen graag je motivatiebrief en CV in het Engels.

  [email protected]

  Wil je meer informatie over deze vacature, neem contact op met Alex Houben: +31 113 28 77 52

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.