Boluda Offshore

Hoofdwerktuigkundige voor onze zeegaande sleepbote...

IJmuiden, Nederland
October 19, 2021

Boluda Offshore, voorheen Iskes Towage & Salvage, gevestigd in IJmuiden, is actief in de sleepvaart. Wij zijn met krachtige sleepboten actief in de havendiensten in de grotere zeehavens van Nederland, diverse West- en Noord-Europese havens, maar ook op zee en offshore.

Een bedrijf waar toewijding, enthousiasme en passie voor de techniek en onderhoud hoog in het vaandel staan. Er heerst een informele, vriendelijke werksfeer met korte lijnen. Met de verschillen in de slepers qua voorstuwing en techniek bestaan voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen tot allround werktuigkundige.

Voor de slepers actief op zee en in de offshore zijn wij op zoek naar versterking in de machinekamer.

De projecten op zee bestaan onder andere uit Rigmoves, Anchor handling en het slepen van Barges. Op dit moment zijn de zeeschepen voornamelijk actief op de Noordzee, maar andere vaargebieden zijn niet vreemd voor Boluda Offshore! Dat een schip zelfs voor een periode ergens ingezet kan worden in de havendienst, maakt de werkzaamheden alleen maar afwisselender en aantrekkelijker!

Heb je behoefte aan regelmaat, met een vast schema op zee van 4 weken op / af en werk je graag met de laatste technieken en Nederlandse officieren; denk dan eens na over de zeedienst bij Boluda Offshore

Als hoofdwerktuigkundige in de zeedienst ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opereren en het onderhoud van de machinekamer.

Beschik jij over:

  • Een geldig vaarbevoegdheid hoofd werktuigkundige ‘no limitations’.
  • Geldige STCW’10 certificaten benodigd voor de functie.
  • Gedrevenheid om met je kennis en ervaring je schip goed te onderhouden.
  • Ervaring met de administratie en planned maintenance systems voor de machinekamer.

Is je interesse gewekt en wil je meer weten of direct solliciteren, stuur een bericht naar [email protected] tav N. Vosveld

Dan bieden wij:

  • Een schema van 4 weken op/af
  • Een prima salaris
  • Nederlandse collega’s
  • Moderne, goed uitgeruste schepen