Boskalis

Third Engineer DPO

Worldwide
Mevr. Kelly van der Doelen
September 29, 2022

Hoe jij het verschil kunt maken

Jij kunt het verschil maken als Third Engineer DPO op één van onze offshore schepen. Als Third Engineer DPO ben jij ervaren genoeg de leiding over een wacht in de ER/ECR of soortgelijke DP-operaties. Ook begrijp jij de operationele vereisten van het vaartuig. Samen met de Chief – en Second Engineer zorg je ervoor dat alle machines en systemen worden onderhouden en in goede staat verkeren.  

Boskalis beschikt over een uitgebreide en veelzijdige vloot van circa 700 schepen en hulpmaterieel. De grote diversiteit aan schepen en diensten zal impact hebben op jou werk. De schepen waarmee je gaat werken zijn onze zeer gespecialiseerde Offshore Construction Vessels. 

Wat je meebrengt
Jij kunt het verschil maken als Third Engineer DPO als je het volgende meebrengt:

 • Recente relevante ervaring Third Engineer DPO (minimaal 24 maanden). 
 • Bekwaamheidsbewijs volgens de eisen van de STCW-code. 
 • Basiservaring met soortgelijke schepen, kennis van scheeps uitrusting en operationele processen. 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Wat je kunt verwachten

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internatonaal) team van experts.  
 • Salaris en meer: naast salaris ontvang je vakantiegeld, vakantiedagen, een premie vrij pensioen, reiskostenvergoeding en diverse bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekosten verzekering. 
 • Carrieremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.  
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis. 

Extra informatie

 • Jouw team: uiteraard werk je samen met de crew op het schip. Daarnaast werk jij veel samen met de Chief Engineer DPO en Second Engineer DPO. Je rapporteert aan de Chief Engineer DPO. 
 • Hier kom je te werken: de wereld is jouw speelveld. Jij bent voorbereid om met regelmaat in het buitenland te zijn voor een langere periode. In de positie van Third Engineer DPO werk je zes weken aaneengesloten en heb je zes weken verlof. 
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!  

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.  

Boskalis beschikt over een van de grootste wereldwijde vloten van gespecialiseerde offshore-schepen waardoor we een breed scala aan offshore-activiteiten kunnen uitvoeren. We bieden innovatieve en duurzame totaaloplossingen om grote maritieme uitdagingen wereldwijd aan te gaan. Onze divisie Offshore Energy ondersteunt zowel duurzame energieoplossingen zoals windenergie als traditionele fossiele installaties. We zijn betrokken bij het hele traject van ontwikkeling en transport tot onderhoud en ontmanteling van deze faciliteiten.

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Third Engineer DPO te beantwoorden. Neem contact op met Kelly van der Doelen, Corporate Recruiter via [email protected].  

Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden op onze careers site. 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs en dit geldt ook voor andere Boskalis collega’s en aanverwante bedrijven van Boskalis. 

More jobs from Boskalis

Posted: 1 month ago

Technical Superintendent - Fleet Management

Boskalis
NL
You are an active central point of contact within the Fleet Management department responsible for sa...

Company profile