Bedrijfsprofiel

CAPE Holland is een innovatief, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in Beilen. CAPE Holland is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van funderingsmachines, zoals hydraulische trilblokken, boorstellingen, heistellingen en aanverwante machines voor de internationale Onshore en Offshore funderingsindustrie. CAPE Holland maakt complete oplossingen en levert custom made kapitaalgoederen.

CAPE Holland onderscheid zich door continue focus op nieuwe ontwikkelingen en technieken, waaronder de Vibro Lifting Tool. Een wereldwijde doorbraak in de funderingsindustrie, waarbij het alle componenten bezit om palen van diverse afmetingen te installeren voor bijvoorbeeld windmolens en boorplatformen.

Het totale proces van sales, concept, engineering, productie tot en met aftersales & service van eigen machines, vindt volledig in eigen beheer plaats. Prestatiemotivatie, klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de kerncompetenties van ongeveer 50 bevlogen medewerkers met een kloppend hart voor techniek vanuit kantoren in Beilen, Singapore en Houston. Zie ook www.cape-holland.com.

De rol

De financial controller is een proactieve sparringspartner voor het management team en neemt verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk. Je bent verantwoordelijk voor de jaarrekening en overige externe rapportages richting financiers en investeerders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en ondersteunt waar nodig je collega’s bij administratieve werkzaamheden. Door gebruik te maken van het bestaande ERP pakket maak je de projectresultaten inzichtelijk en lever je een belangrijke bijdrage aan de sturing van projecten. De financial controller rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

Jouw profiel

Je bent een gedreven financial met een flexibele instelling. Vanuit je rol als financieel expert ben je in staat om inzicht te geven in de business performance en risico factoren. Je bent in staat op meerdere niveaus binnen de organisatie te acteren. Verder beschik je over:

  • HBO/WO werk- en denk niveau;
  • Ruime relevante werkervaring in vergelijkbare functie;
  • Ervaring met het jaarrekening traject en fiscaliteit;
  • Ervaring in werken in een projectorganisatie / omgaan met onderhanden werken;
  • Een analytisch vermogen en het vermogen financiële gegevens te vertalen naar relevante management informatie;
  • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Een uitdagende en brede functie, met vrijheid om initiatieven te nemen en jezelf te blijven ontwikkelen. Je werkt met een enthousiast en professioneel team in een informele, no-nonsense cultuur.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Anne Haisma via +31(0)593 540 470 of via [email protected]