CoVadem levert slimme datadiensten aan de binnenvaart op het gebied van actuele waterdiepte, voorspellingen en prestatiemonitoring. CoVadem is een jonge en ambitieuze onderneming met een sterke focus op kwaliteit en innovatie. We doen wat we beloven en zetten net dat extra stapje om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Wie zoeken wij?
CoVadem is op zoek naar een accountmanager die met gevoel voor onze klant en een luisterend oor in staat is om onze diensten succesvol in de markt te zetten. Geeft het omzetten van een goed gesprek in een ‘deal’ jou een kick, heb jij affiniteit met de binnenvaart? Ben je daarnaast gepassioneerd over de nieuwe mogelijkheden van big data, AI en de meerwaarde voor de scheepvaart? Dan hebben wij een job voor je!

Als accountmanager bij CoVadem deel je onze ambitie om de binnenvaart beter te maken door de introductie van slimme digitale diensten voor een meer data gedreven toekomstperspectief.
Wij zoeken een collega die passie heeft voor de binnenvaart, waar je liefst ook je wortels hebt liggen.

Wat verwachten we van jou
Je identificeert nieuwe leads, en onderhoud bestaande leads. Je bent communicatief sterk.
Onze klant kan bij jou terecht, je bent een ‘partner’.
Je vertaalt efficiënt leads in deals, een initiële afwijzing is een uitdaging!
Je vertaalt klantbehoeften in feedback aan onze developers.
Je rust niet voor het gelukt is, je bent inventief in het vinden van nieuwe wegen.
Je begrijpt genoeg van de techniek om te schakelen met onze installateurs.
Je kunt goed overweg met de PC en zorgt voor een accurate afwikkeling van het verkoopproces.

  We gaan het hier niet over 9-5 mentaliteit hebben! Maar we zouden maar al te graag iemand vinden die begaan is met zijn of haar rol. Als een deal niet direct slaagt laat je dat niet zomaar los, blijf je denken hoe het wel zou kunnen lukken. Of dat nu tussen 9 en 5 is of op een ander moment. Het is de deal die telt…

  Wat bieden wij?
  Wij bieden je veel vrijheid om zelf vorm te geven aan je functie, en belonen het resultaat. Dat doen we door een variabele, resultaatafhankelijke bonus bovenop het basis maandsalaris. Jouw inzet bepaalt het resultaat. Daarom bieden we bij succes uitzicht op een vast dienstverband en de mogelijkheid tot participatie. Daarnaast bieden we, midden in de Amsterdam Marina, de mooiste werkplek van Amsterdam, en een vertrouwde plek in een bevlogen team (al ben je natuurlijk vaak onderweg!).

  Voel je een “JA”?
  Dan nodigen wij je van harte uit bij ons te solliciteren! Je kunt jouw sollicitatie richten aan Evelyn Aaftink ([email protected]). Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Henk van Laar (directeur) op 088-2682303.
  Wij staan ook open voor een part-time dienstverband. Meer weten? Zie: Vacature — CoVadem Services BV