Hou jij ervan om volledige controle te hebben over een administratief proces? Wil je altijd alles van a tot z geadministreerd hebben én voel jij je thuis in de maritieme wereld? Dan hebben wij dé baan voor jou. Kom werken als projectadministrateur bij de meest diverse maritieme dienstverlener van Europa!

Wat ga je doen?

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de volledige projectadministratie, vanaf start van het project tot de afronding. Je houdt je bezig met kostenoverzichten urencontrole en facturatie van alle projecten die lopen. Je ondersteunt de projectmanagers en je kan op een gestuctureerde manier je informatie verzamelen om de administratie op orde te houden. Hierbij is samenwerking met jouw finance collega's van groot belang

Dit typeert jou:

Als projectadministrateur communiceer je helder of je nu contact hebt met een klant, leverancier, engineer of een schipper; je bent doelgericht en houdt iedereen betrokken bij de zaak. Je bent punctueel en je vindt het een uitdaging om tijdig je zaken op orde te hebben.

Daarnaast ben je sterk in:

  • Werken met deadlines
  • Overzicht en structuur creëren;
  • Aanpakken en mensen motiveren.

Wat vragen we van jou?

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en flexibel is. Iemand die proactief, secuur, én een echte teamplayer is. Je hebt een financieel administratieve opleiding, op HBO niveau, of minimaal MBO 4 niveau. Je excel kennis is op hoog niveau. Daarnaast spreek en schrijf je foutloos Nederlands en Engels en heb je aantoonbaar ervaring in een relevante sector.

Dit bieden wij jou:

Als projectadministrateur bij HEBO kom je terecht in een jong no-nonsense bedrijf dat continu in beweging is. Je krijgt een uitdagende, fulltime job waarin je zelfstandig aan de slag mag, maar ook veel samenwerkt met jouw deskundige en enthousiaste collega’s.

Verder bieden we je:

  • Een marktconform salaris dat aansluit bij je ervaring;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden inclusief collectieve verzekeringen, laptop en telefoon;
  • 25 vakantiedagen en pensioenopbouw bij Rijn en Binnenvaart;
  • Volop mogelijkheden om opleidingen en scholingen te volgen.

En wie zijn wij?

HEBO is een Maritieme dienstverlener in de breedste zin van het woord. Onze teams houden zich dagelijks bezig met olie- en calamiteitenbestrijding, transporten, hijswerkzaamheden, bergingen en diverse werkzaamheden voor overheden, verzekeraars en bedrijven in de petrochemie, weg- en waterbouw. En dat door héél Europa, in zowel binnenvaart als offshore.

Als innovatief en jong bedrijf zijn we altijd op zoek naar de meest betrouwbare, efficiënte en aantrekkelijke oplossingen voor onze klanten. Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan bij ons centraal. Kom je bij ons werken? Dan ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer binnen een gezonde, hard groeiende organisatie.

Zie jij deze baan bij HEBO wel zitten en kun je niet wachten om jouw skills in te zetten voor ons bedrijf? Stuur je sollicitatie vóór 25 oktober [email protected] en wie weet nodigen wij jou uit voor een gesprek!

PS: wil je nog iets meer weten over deze functie? Mail of bel ons gerust.

[email protected]/ 038-38 68180