Ben jij toe aan de volgende stap in je scheeps- en jachtbouw carrière?

Marimecs zoekt een ervaren Piping / Werktuigbouwkundig Engineer.

Je functie:
Het opstellen van systeem diagrammen, bepalen en berekenen van leidingdiameters.

Bepalen van routing en indeling van technische ruimtes. Daarnaast zijn ook het uitwerken van voortstuwings systemen, deelconstructies en outfittingstekeningen bekend terrein. Dit combineer je met professioneel contact met je klant, sparren met enthousiaste collega´s en het bewaken van de voortgang van je projecten.

Eventueel neem je hierin de rol van Lead Engineer Piping.

Wie je bent:
Je weet waar je over praat en bent enthousiast, wellicht ben je zelfs een typische ´bootjesgek´. In ieder geval word je (net als wij) blij van goed doordacht ontwerp en kloppend tekenwerk met oog voor detail. Verder ben je communicatief vaardig, een regelaar en een teamplayer.

Niveau en kennis:

  • Aantoonbare ervaring in het ontwerpen van scheepsinstallaties
  • Ervaring met opstellen van diagrammen, berekeningen van leidingen.
  • Kennis van regelgeving
  • Autocad, Rhino, Shipconstructor (pré)
  • Op de hoogte van ontwikkelingen (software en regelgeving)

Wat wij je bieden:
Een hecht en gemotiveerd team waarin we jouw ideeën over je bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf waarderen en serieus nemen. Je functie is verantwoordelijk en gevarieerd en groeit mee met je ontwikkeling. Je draagt bij aan de bouw van toonaangevende superjachten en innovatieve commerciële schepen. Mooi werk om trots op te zijn.

Over ons:
Marimecs is gespecialiseerd in design en engineering van luxe jachten en unieke schepen voor commercieel gebruik. Denk aan bekende klassieke zeiljachten tot luxe explorer yachts waarin we de nieuwste high-tech voorzieningen verwerken. Daarnaast ontwerpen we innovatieve commerciële schepen voor bijvoorbeeld cruisevaart, waterbouw, offshore en havenbedrijven. In verband met deze groeiende orderportefeuille zoeken wij uitbreiding van ons team.

Neem contact op met Willem Stolk (06 51429377) voor meer informatie, of stuur direct je motivatie en CV naar [email protected]

Meer info:
www.marimecs.com

Adres:
Koematen 64
8331 TK Steenwijk

Contactpersoon:
Willem Stolk
Tel: 06 51429377
E-mail: [email protected]

More jobs from Marimecs B.V.

Posted: 14 days ago

Naval Architect

Marimecs B.V.
Steenwijk
Marimecs is gespecialiseerd in design en engineering van luxe jachten en unieke schepen voor commerc...