Marimecs zoekt een ervaren Naval Architect.

Je functie:
Het ontwerpen van jachten en schepen met behulp van MaxSurf software en CFD technieken in overleg met je klanten en het interne team. Het constructief ontwerpen van hoofd- en deelconstructie en outfitting combineer je moeiteloos met projectbewaking en sparren met enthousiaste collega's. Eventueel neem je hierin de rol van projectmanager.

Wie je bent:
Je weet waar je over praat en bent enthousiast, wellicht ben je zelfs een typische 'bootjesgek'. In ieder geval word je (net als wij) blij van goed doordacht en kloppend tekenwerk met oog voor detail. Verder ben je communicatief vaardig, een regelaar en een teamplayer.

Niveau en kennis:

  • HBO, scheepsbouw en aantoonbare ervaring.
  • MaxSurf, SwiftCraft, Autocad, Rhino en eventueel Shipconstructor.

Wat wij je bieden:
Een hecht en gemotiveerd team waarin we jouw ideeën over je bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf waarderen en serieus nemen. Je functie is verantwoordelijk en gevarieerd en groeit mee met je ontwikkeling. Je draagt bij aan de bouw van toonaangevende superjachten en innovatieve commerciële schepen. Mooi werk om trots op te zijn.

Over ons:
Marimecs is gespecialiseerd in design en engineering van luxe jachten en unieke schepen voor commercieel gebruik. Denk aan bekende klassieke zeiljachten of luxe explorer yachts waarin we de nieuwste high-tech voorzieningen verwerken. Daarnaast ontwerpen we innovatieve commerciëe schepen voor bijvoorbeeld cruisevaart, waterbouw, offshore en havenbedrijven. In verband met deze groeiende orderportefeuille zoeken wij uitbreiding van ons team.

Neem contact op met Willem Stolk (+31 (0)6 51429377) voor meer informatie, of stuur direct je motivatie en CV naar [email protected].

Info:
Adres: Koematen 64, 8331 TK Steenwijk
Contactpersoon: Willem Stolk, Tel: +31 (0)6 51429377, E-mail: [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More jobs from Marimecs B.V.

Posted: 14 days ago
  • Hot job
  • Ervaren Piping/Werktuigbouwkundig Engineer

    Marimecs B.V.
    Steenwijk
    Ben jij toe aan de volgende stap in je scheeps- en jachtbouw carrière? Marimecs zoekt een ervaren Pi...