Vind je het leuk om professioneel contact te hebben met je klant, te sparren met enthousiaste collega's en de voortgang van je projecten te bewaken? Het maken van installatieschema's, het bepalen en berekenen van leidingdiameters. Het bepalen van routing en indeling van technische ruimtes? Dit zou iets voor jou kunnen zijn!

Waar ga je werken
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in project management, design, engineering van luxe jachten en unieke schepen voor commercieel gebruik. Denk aan bekende klassieke zeiljachten tot luxe explorer yachts waarin ze de nieuwste high-tech voorzieningen verwerken. Daarnaast ontwerpen ze innovatieve commerciële schepen voor bijvoorbeeld cruisevaart, waterbouw, offshore en havenbedrijven. In verband met deze groeiende orderportefeuille zoeken zij uitbreiding van het team.

Wat ga je doen
Het opstellen van systeem-diagrammen, bepalen en berekenen van leidingdiameters. Bepalen van routing en indeling van technische ruimtes. Daarnaast zijn ook het uitwerken van voortstuwings-systemen, deelconstructies en outfittingstekeningen bekend terrein. Dit combineer je met professioneel contact met je klant, sparren met enthousiaste collega´s en het bewaken van de voortgang van je projecten.

Wat mag je verwachten
Een hecht en gemotiveerd team waarin we jouw ideeën over je bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf waarderen en serieus nemen. Je functie is verantwoordelijk en gevarieerd en groeit mee met je ontwikkeling. Je draagt bij aan de bouw van toonaangevende superjachten en innovatieve commerciële schepen. Mooi werk om trots op te zijn.

Een baan met veel verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden, elke dag opnieuw. Je krijgt veel vrijheid in de uitvoering van de functie. We bieden je een fulltime baan met een goed salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en dit alles komt met passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding en mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Wat verwachten we van jou
Je weet waar je over praat en bent enthousiast, wellicht ben je zelfs een typische 'bootjesgek'. In ieder geval word je (net als wij) blij van goed doordacht ontwerp en kloppend tekenwerk met oog voor detail. Verder ben je communicatief vaardig, een regelaar en een teamplayer. Daarnaast breng je mee:

  • Aantoonbare ervaring in het ontwerpen van scheepsinstallaties;
  • Ervaring met opstellen van diagrammen, berekeningen van leidingen;
  • Kennis van regelgeving;
  • Autocad, Rhino, Shipconstructor, Catmatic ( pré);
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal, Nederlands is een pré;
  • Op de hoogte van ontwikkelingen (software en regelgeving).

Nog vragen?
Neem dan contact op met

Bas Lokhorst
Resource Manager
+31 (0)6 57 79 93 93
[email protected]