Oceanwide Netherlands BV

Junior QHSE Officer - Maritiem

Vlissingen, Nederland
April 20, 2021

Voor één van onze klanten zijn wij op korte termijn op zoek naar een Junior QHSE Officer. Het betreft een kantoorfunctie van maandag t/m vrijdag, in de regio Zuid Beveland. Als Junior QHSE Officer ondersteun je de organisatie bij het continu verbeteren van de processen. Jij zorgt mede voor de verbinding tussen beleid en uitvoering en zorgt dat voldaan wordt aan wettelijke normen. Je bent bekend met de wet- en regelgeving binnen de maritieme sector. Met een kritische blik weet jij de kwaliteit van de processen te optimaliseren en te waarborgen. Daarnaast beschik jij over een nautische achtergrond en ligt hier jouw ziel en zaligheid. Met jouw administratieve skills kom jij een heel eind en ondersteun jij de Quality Manager waar nodig. Lijkt dit op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan direct!

Function demands

  • Nautische achtergrond is een must;
  • Goede beheersing van administratieve skills;
  • Goede kennis van de wet- en regelgeving binnen de maritieme sector.

Working conditions

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Marktconform salaris;
  • Bij tevredenheid van beide partijen is een vast contract mogelijk.

Company description

Oceanwide is een internationale aanbieder van gediversifieerde mankrachtdiensten die voornamelijk zijn gericht op de maritieme en offshore / energie-industrie.

De geschiedenis van Oceanwide gaat terug tot 1976 toen het eerste kantoor werd gevestigd in Vlissingen, Nederland. Door de jaren heen is Oceanwide erkend als een wereldwijde leverancier van gekwalificeerd maritiem en offshore personeel.
Oceanwide werkt vanuit twee regio's.

In Europa hebben we kantoren in Nederland, Vlissingen en Den Helder, Letland en Cyprus en in de regio VS hebben we kantoren in Houston, New Orleans en Ciudad del Carmen. We hebben ook een aantal eigen filiaal- en wervingsbureaus die Oceanwide-activiteiten ondersteunen.

Met ons kantoren- en agentennetwerk kunnen we al onze klanten eersteklas service bieden. Maritiem personeel, offshore personeel en technisch personeel zijn getraind en gecertificeerd volgens internationale normen zoals ISO, CMO + MLC, IMCA en STCW.

Do you have questions about this vacancy?

Contact: Mandy Theune
Email: [email protected]
Phone number:+31 610949704

More jobs from Oceanwide Netherlands BV

Posted: 1 month ago

Eerste Stuurman/ DPO

Oceanwide Netherlands BV
NL
Voor een van onze klanten actief in de scheepsbouw zijn wij op zoek naar een Eerste Stuurman DPO.
Posted: 1 month ago

Derde Werktuigkundige

Oceanwide Netherlands BV
Vlissingen, Nederland
Wij zijn per juni j.l. op zoek naar een ervaren derde Werktuigkundige die graag zijn handen uit de m...