Ben jij een vakman of -vrouw op technisch gebied en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je talent om jongeren te bereiken en je kennis over te dragen?
Kortom: wil jij je vakkennis doorgeven aan de professionals van de toekomst?
Dan is een baan als docent misschien iets voor jou!

Heb jij een hbo werk- en denkniveau en recente technische werkervaring in de koopvaardij? Aarzel dan niet en reageer. Werken bij het ROC Kop van Noord-Holland betekent dat je een functie aan de wal hebt en alle schoolvakanties vrij bent. Als zij-instromer kun je direct bij ons aan de slag als docent. Je wordt daarnaast op onze kosten geschoold zodat je binnen twee jaar bevoegd docent bent.

Op het Nautisch College (Sportlaan, Den Helder) kun je aan de slag als

Docent Scheepswerktuigkunde (1,0 fte)

Wat je gaat doen
Je verzorgt de theorie- en praktijklessen voor o.a. motoren, hulpwerktuigen en aansturingstechniek. Je maakt bij deze lessen ook gebruik van onze state-of-the-art motorenhal en machinekamersimulator. Daarnaast speel je een rol bij de ontwikkeling van het lesmateriaal en zorg je dat dit actueel blijft. Je coacht studenten in het kader van studieloopbaanbegeleiding en projecten. Ook voer je intakegesprekken en neem je deel aan teamvergaderingen. Je werkt in een enthousiast hecht team van docenten en instructeurs.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke uitdagende functie in een klein team van professionals waarin humor belangrijk is. De functie is ingedeeld in schaal LB, conform de vigerende cao mbo. Naast een riante vakantieregeling bieden wij conform cao ook een eindejaarsuitkering in de vorm van een dertiende maand.

Professioneel, betrouwbaar, persoonlijk, respectvol
Met ruim 400 medewerkers verzorgen we onderwijs voor zo’n 5.000 studenten en cursisten. Onze kernwaarden zijn professioneel, betrouwbaar, persoonlijk en respectvol. Vaste teams werken samen vanuit een van onze vier onderwijslocaties in Schagen of Den Helder, waar iedere onderwijsafdeling zijn eigen plek heeft. Collega’s van ondersteunende afdelingen werken meestal vanuit het Centraal Bureau in Den Helder. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Over jou
Je bent in staat om met enthousiasme je praktijkkennis over te brengen aan de professionals van de toekomst. We vinden het belangrijk dat je kennis hebt van nieuwe technologieën in je vakgebied en de vaardigheid bezit om deze kennis toe te passen in het onderwijs. Je kunt goed in teamverband werken en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en energiek en denkt in kansen en mogelijkheden. De voorkeur gaat uit naar iemand met recente vaarervaring in de koopvaardij of het techniekonderwijs.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Erwin de Haan, opleidingsmanager, telefoon 06 14 59 56 01.
Voor meer informatie over je mogelijkheden als zij-instromer kun je contact opnemen met Annemarie Twigt, HR-adviseur, telefoon (0223) 611 200.

Wegens de herfstvakantie zijn wij gesloten van maandag 18 oktober tot en met vrijdag 22 oktober.

Gaan voor deze baan!
Je hebt tot en met dinsdag 26 oktober a.s. de tijd om te reageren, uitsluitend via onze website werkenbij.rockopnh.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Erwin de Haan. Kijk voor informatie over het sollicitatieproces op https://www.rockopnh.nl/informatie-voor/werken-bij/

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op dinsdagochtend 9 november 2021.

Kandidaten uit de SROI-doelgroep nodigen wij van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.