Als Coördinator Access vorm je een belangrijke schakel in het hart van de IHC organisatie. Je ziet toe op de naleving van de wettelijke verplichtingen door aannemers, leveranciers en externe inhuur die werkzaamheden gaan verrichten op IHC werklocaties. Dit doe je door vooraf te controleren of de juiste veiligheidscertificaten en wettelijk vereiste documenten zijn ingediend. Dit noemen wij Onboarding.

Een schip bouwen is een complexe logistieke operatie waarbij de werkomgeving continue verandert. Onze veiligheidsnormen zijn daarom ook streng. Er wordt dan ook van je verwacht dat je flexibel bent op het moment dat er snel veel externe medewerkers nodig zijn op onze werklocaties maar dat je daarbij onze veiligheidseisen niet uit het oog verliest.

Je hebt affiniteit met systemen, bent bekend met de vereisten volgens wet- en regelgeving en in staat om ad-hoc te reageren op verzoeken van HR, Procurement en de projectteams. Je ondersteunt onze leveranciers en je collega's en geeft advies over de inzet van externe werknemers. Vanuit jouw kennis en ervaring beantwoord je vragen op het gebied van compliance en overige verzoeken voor toegang en begeleiding van leveranciers zorgvuldig af.

In deze functie ben je onderdeel van het Access Office team. Je rapporteert aan de Coördinator Access Control Contractors en werkt nauw samen met andere afdelingen zoals Procurement, Safety, QA, Production, Projectmanagement en Facility Services.

Samen met het Access Office-team zorg jij ervoor dat aan leveranciers op gecontroleerde wijze tijdig toegang tot de terreinen en faciliteiten van Royal IHC wordt verleend, zij over de juiste informatie beschikken en zo goed mogelijk worden begeleid om de werkzaamheden bij IHC te kunnen starten. Dit betekent dat je dagelijks in contact bent met betrokken collega's en externe relaties en hiermee een optimaal functionerend netwerk kunt opbouwen!More jobs from Royal IHC

Posted: 22 days ago

Lead Electrical Engineer Power Systems

Royal IHC
Sliedrecht
We are looking for an Innovation lead engineer who will coordinate the electrical engineering work r...
Posted: 28 days ago

Product Owner Finance

Royal IHC
Nieuw-Lekkerland
We are looking to recruit a Product Owner Finance.
Posted: 1 month ago

Junior Accounting Officer

Royal IHC
Nieuw-Lekkerland
Royal IHC is offering an exciting opportunity to join our shared service center finance as a Junior ...
Posted: 1 month ago

Project Accountant

Royal IHC
Nieuw-Lekkerland
Royal IHC is looking for a talented Project Accountant to join our Shared Service Center Finance at ...
Posted: 1 month ago

Senior Communications Manager

Royal IHC
Nieuw-Lekkerland
Royal IHC's head office in Kinderdijk is looking to recruit a Senior Communications Manager to focus...
Posted: 1 month ago

Sales Manager

Royal IHC
Sliedrecht
Do you have a track record in sales of heavy capital goods? And do you get energy of new business, a...