Viking Life-Saving Equipment B.V.

Global Service Planner MFS

Zwijndrecht
October 16, 2020

VIKING zoekt een GLOBAL SERVICE PLANNER MFS
JOIN VIKING – and save lives for a living

Kom werken bij een bedrijf dat een verschil maakt en help mee aan een veiligere wereld! Ben je goed in het onderhouden van contact met klanten? Vind jij het ook belangrijk om te kunnen bijdragen aan veiligheid op zee? Dan is VIKING Life-Saving Equipment B.V. wellicht het bedrijf waar jij wilt werken!

VIKING is toonaangevend in maritieme veiligheid en onze missie is duidelijk: we zijn toegewijd aan het beschermen en redden van levens overal ter wereld. We doen het door continue innovaties op het gebied van veiligheidsapparatuur, service en training. En we brengen geweldige mensen samen om het te laten gebeuren.

Ben jij servicegericht en stressbestendig? Dan is de functie SERVICE PLANNER echt iets voor jou!

Door uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een service planner op onze afdeling Marine Fire Service Corporate. Als service planner bij VIKING ben je verantwoordelijk voor het beheren van contracten en het plannen van inspecties die uitgevoerd worden door onze technische afdeling. Het hoofddoel is dat het schip alle veiligheidsmiddelen en certificaten op orde heeft.

Wat ga je doen?

 • Je neemt binnenkomende telefoongesprekken van klanten en agenten aan.
 • Je bent verantwoordelijk voor het klantenportfolio
 • Je zorgt er samen met de technische dienst voor dat de brandveiligheidsmiddelen aan boord van schepen in conformiteit zijn.
 • Je begeleidt projecten tijdens de droogdok, 5- en 10-jaarlijkse keuringen van de schepen.
 • Je verwerkt orders en offertes.
 • Je werkt samen met onze werkplaatsen wereldwijd om service te laten uitvoeren
 • Je verzorgt de facturering

Kom werken in een internationale omgeving
Onze afdeling bestaat uit 7 collega planners. Zij hebben dagelijks contact met internationale scheepseigenaren en management kantoren. Daarnaast maken zij een planning voor de technische afdeling om het werk uit te voeren. Zij zorgen ervoor dat alle items goed zijn voorbereid en het initiële contact met de klant naar tevredenheid verloopt. Klantencontracten worden zorgvuldig gemanaged, zodat de service voor volgend jaar weer klaar staat in ons notificatiesysteem.

Wie ben jij?

 • Je hebt kennis van de maritieme sector
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Organiserend vermogen
 • Hands-on mentaliteit
 • Flexibele instelling
 • Kennis van SAP

Het is belangrijk dat je makkelijk nieuwe materie eigen kan maken. Ben je daarnaast goed in prioriteiten stellen, overzicht houden en werk je gestructureerd? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Interesse?
Vanwege Algemene Verordering gegevensbescherming (AVG) worden alle sollicitaties online ontvangen.

Applicaties worden online ontvangen via “send application”, deze is rechts bovenaan te vinden. Alle sollicitaties worden vertrouwelijk behandeld.

Gewenste startdatum: zo snel mogelijk.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met HR Adviseur Karin Udo op telefoonnummer 088-0080500.

Waarom VIKING?
VIKING Life-Saving Equipment is marktleider in maritieme veiligheid en de offshore-industrie. VIKING heeft oplossingen ontwikkeld die de standaard definiëren voor offshore free-fall reddingsbootsystemen. Het bedrijf biedt een uitgebreid productassortiment voor offshore-toepassingen, waaronder een baanbrekend assortiment elektrische reddingsboten.

Samen streven we er altijd naar de beste te zijn en de lat hoger te leggen als het op veiligheid aankomt. We zijn trots om nieuwe en opwindende producten te ondersteunen, evenals nieuwe markten. Onze werkomgeving is informeel en toch professioneel - en een goed gevoel voor humor is altijd welkom.

More jobs from Viking Life-Saving Equipment B.V.

Posted: 29 days ago

Service Monteur Reddingsvloten

Viking Life-Saving Equipment B...
Zwijndrecht
Kom werken bij een bedrijf dat een verschil maakt en help mee aan een veiligere wereld! Hou je van ...