WIE

Wij zijn op zoek naar jou! Die ondernemer met een afgeronde MBO opleiding, aantoonbare sales ervaring in de Maritieme sector en een flinke dosis positiviteit en gedrevenheid; de verkoper in hart en ziel. Jij kan goed luisteren naar de behoefte van de klant en kunt deze vertalen naar een totaaloplossing met onze producten. Klantgerichtheid is je met de paplepel ingegoten en je voelt de kriebels in je buik als je een mooie deal sluit. Elke dag is een nieuwe kans om die klant tevreden te maken! Natuurlijk komt het ook voor dat een klantbezoek tot niets leidt. Dan is het de kunst om jezelf te motiveren en vol kracht bij de volgende klant naar binnen te stappen. Door de week is het hard werken, maar de weekenden zijn om rust te nemen en om van je familie, vrienden en/of hobby te genieten.

WAT

Jij bent vroeg uit de veren om fris in je auto te stappen en op pad te gaan naar je eerste klant. Op een dag als vandaag bezoek je 10 tot 15 klanten en verkoop je naast onze producten vooral Würth als organisatie en hoe zij de klant kan ontzorgen. Dit doe je bij bestaande en nieuwe klanten. Vandaag staat er een bedrijf op de planning dat je zelf hebt gespot en hebt gebeld voor een eerste afspraak. De contactpersoon zit al op je te wachten en is benieuwd naar je verhaal. Zou vandaag de dag zijn dat je een mooie deal sluit?

WAAR

In de regio Friesland, in de divisie Maritiem. Het betreft een fulltime baan.

WAAROM

Würth is master in connecting. Wij (ver)binden klanten, maar ook medewerkers aan ons bedrijf. We zijn een groot bedrijf, maar de lijnen zijn kort. Een dagelijks belletje naar je leidinggevende hoort erbij. Zelfs de deur naar onze directie staat altijd voor je open. Je krijgt erg veel vrijheid in je functie, wat jezelf in je kracht zet en om ondernemerschap vraagt. Hierdoor maak je in korte tijd een flinke ontwikkeling door. Toon jij initiatief en grijp je kansen, dan kan het zomaar zijn dat er intern een andere functie op je pad komt. Bij Würth vinden we opleiding en interne doorstroom zeer belangrijk. We zijn onderdeel van het kerngezonde familiebedrijf Würth Group.

Verder bieden wij:

  • Interne opleiding
  • Salarismodel met bonusstructuur
  • Auto
  • Ipad
  • Telefoonregeling
  • Onkostenvergoeding
  • Lage pensioenpremie

WANNEER

“Masters” kunnen altijd starten bij ons en het liefst zo snel mogelijk.