Feadship in gesprek met bezoekers Navingo Career Event

Donderdag 23 mei was Feadship aanwezig op het Navingo Career Event. Dit is het grootste carrière- en netwerkevent binnen Europa waar studenten, starters en professionals in contact komen met toonaangevende bedrijven uit de maritieme -, offshore -en energiesector. De Recruiters / HR-adviseurs van Feadship hebben veel enthousiaste bezoekers gesproken over carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden bij Feadship. Onder andere spraken zij met Lennart Treur en Klaas Kan. Waarom bezoeken zij dit event en de stand van Feadship?

Feadship spreekt bezoekers Navingo Career Foto Feadship
Bas Raanhuis (rechts) in gesprek met Klaas Kan op het Navingo Career Event. Foto, Feadship.

Recruiter Bas Raanhuis van De Voogt Naval Architects sprak met Klaas Kan. Klaas is 24 jaar oud en heeft hbo Werktuigbouwkunde gestudeerd op de Hanze Hogeschool in Den Bosch. Momenteel studeert hij Maritieme Techniek aan de TU Delft. Klaas: “Ik ben me vandaag aan het oriënteren welke verschillende bedrijven er zijn voor het schrijven van een thesis en mogelijke baan in de toekomst.” Feadship is voor hem een bekende organisatie. Klaas: “Omdat Feadship een overkoepelende organisatie van verschillende bedrijven. Dit is een leuk aspect omdat je ontzettend veel mogelijkheden hebt met verschillende disciplines. Dat maakt het aantrekkelijk om me te verdiepen in de Feadship-organisatie.”

Monique Nelissen, recruiter De Vries Groep, raakte in gesprek met Lennart Treur. Ook Lennart is – net als Klaas – 24 jaar oud en heeft hbo Werktuigbouwkunde gestudeerd. Hij vind de Maritieme sector erg interessant, waardoor hij vervolgens de pre-master Maritieme Techniek heeft gedaan. Momenteel zit hij in zijn eerste jaar van de Master Maritieme Techniek. Lennart: “Ik ben hier vandaag om te kijken welke bedrijven passen bij de opdrachten die ik moet uitvoeren vanuit mijn studie. Ik was al bekend met Feadship en ik denk dat deze organisatie vele mogelijkheden biedt om onderzoek te doen.” Het design-proces en Resourch & Development spreekt hem voornamelijk aan in een organisatie waar luxe custom built jachten gebouwd worden.

Feadship op Navingo Career Event. Foto, Feadship.