Fircroft Nederland Golf event doneert €8000,- aan KWF Kankerbestrijding

  • binnenland

Fircroft2013

Vrijdag de 13de september was een geluksdag voor Fircroft Nederland tijdens het jaarlijkse golf toernooi , die dit keer ten bate van KWF Kankerbestrijding werd gehouden. Zowel nationale en internationale gasten namen deel aan een geheel verzorgde dag om geld in te zamelen voor dit goede doel. De verschillende teams gingen 13.00 uur van start om tegen elkaar te spelen voor een van de vele prijzen die beschikbaar waren gesteld door de diverse sponsors zoals Nassau, Callaway en World Hotel Grand Winston.

Op de prachtige 18 hole golfcourse van Sluispolder werden deelnemers getrakteerd met een mooie dag en kregen tussendoor ook delicatessen zoals haring en korenwijn en heerlijke verse smoothies en fruitsalade.

Aan het einde van deze leuke dag werden alle scores opgeteld en de winnaars bekend gemaakt. De winnaar van het toernooi was Peter van Woesik van Total E&P, winnaar van de clinic was Helene van Zijl ook van Total E&P. Er was ook een verloting van een geheel verzorgd weekend voor twee van PinHigh Travel en deze ging naar Anneke Thoen van IT-Staffing. Alle deelnemers ontvingen tevens een leuke ‘goody bag’ met mooie golfartikelen.

De gastvrijheid van Sluispolder was buitengewoon goed met name een uitgebreide lunch en heerlijke BBQ van hoog culinair niveau. De dag werd afgerond met een prijsuitreiking, verloting en een donatie van €8000,- voor KWF Kankerbestrijding.

Jouke Brouwer, de Country manager zei er het volgende over: “Met het organiseren van het dit evenement geeft Fircroft invulling aan de doelstellingen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij hebben een mooi bedrag voor KWF Kankerbestrijding opgehaald en als wij af mogen gaan op de reacties van partners en deelnemers , zullen wij volgend jaar een nog beter en groter evenement neerzetten.

Meer… Fircroft

 

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten