FLOW opent je wereld

  • binnenland

Voor iedere reis in het verschiet geldt; FLOW brengt je er naartoe in comfort en veiligheid. FLOW is ontworpen met de kennis van meer dan 7.000 ontwerpen en is uitgerust om zonder enige beperkingen over de zeven wereldzeeën te varen. 

De ontwikkeling van een jacht is een lang proces en veel klanten beschikken niet over de mogelijkheid om zoveel tijd te inverteren. Met het ontwerp van FLOW geeft Vripack een frisse invulling aan de meest voorkomende wensen van hun hedendaagse klant. Deze frisse interpretatie in combinatie met Vripack’s bewezen technische kunde maakt dit ontwerp de crème de la crème in relatie tot veiligheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur.

FLOW voldoet al aan alle wensen maar biedt daarnaast vele mogelijkheden om gevormd te worden naar de stijl, persoonlijkheid en de prioriteiten van iedere eigenaar. Voor sommige is het ontwerp van FLOW al perfect, daar waar andere het ontwerp zien als startpunt en de mogelijkheden gebruiken om het jacht volledig te personaliseren.

“Met FLOW wilden wij een jacht ontwerpen dat de aandacht op een subtiele manier naar zich toe trekt. FLOW is uitgerust met de meest gewenste vormen die aansluiten op haar functionaliteit. Dit is volledig in lijn met onze holistische ontwerpfilosofie waardoor wij in staat zijn om een indrukwekkend exterieur naadloos over te laten lopen in een harmonieus interieur met hoogstaande naval architectuur,” aldus Bart Bouwhuis en Marnix Hoekstra, directeuren van Vripack.

De natuurlijk vloeiende lijnen van het exterieur zijn de basis van het interieur waarin textuur, gezondheid en warmte hand in hand gaan.

Het volledig glazen beach house
Tijdens het varen biedt FLOW de mogelijkheid om achterover te leunen en te ontspannen in het unieke glazen beach house op het main deck. Zodra het jacht voor anker ligt kunnen alle deuren en ramen worden geopend om te genieten van de zeebries. Wanneer de tenders & toys van boord zijn ontpopt zich een schaduwrijke leefruimte over de volle breedte van het schip. Voor een enorme lounge en feestruimte kunnen de bolwerken aan beide zijden worden neergeklapt.

De uitkomst van een schatkamer
De schatkamer op het brugdek loopt over de volledige breedte van het schip en wordt gevuld met licht door ‘windows to the world’ die aan beide zijden lopen van de vloer tot aan het plafond. Deze ruimte is de perfecte locatie voor uitvoerige familiediners en goede gesprekken. Trots in het midden van de kamer staat het familiekabinet, gevuld met schelpen, stenen en souvenirs die verzameld zijn en herinneren aan de vele memorabele reizen aan boord van FLOW.

Vleugelvormige uitkijkposten
Na het eten kan men zich terugtrekken en genieten van de nieuwste muziek in FLOW’s vleugvormige uitkijkposten, voorzien van een vrij uitzicht naar voren om het lokale landschap te bewonderen. De zorgvuldig uitgekozen meubels zijn sierlijk geïntegreerd met het interieur en zijn voorzien van het beste zitcomfort. Het onberispelijk handgemaakte interieur is voorzien van prachtige materialen en slimme details, evenals het natuurlijk geoxideerde koper en kalfsleer.

Een echte sportbar
Tijdens een tocht over de Stille Oceaan is het zondek de perfecte locatie voor een breed scala aan zowel entertainment als lichaamsbeweging. Deze omgeving biedt een klimaat gecontroleerd indoor en outdoor comfort. Het is dus mogelijk om van een koel drankje of van een verse snack van de BBQ te genieten, maar het zondek geeft u ook de gelegenheid voor een stevige work-out of om uit de wind te kunnen loungen met vrienden.

“Het ontwerp van FLOW bewijst eens te meer dat een goed ontwerp niet alleen aan alle verwachtingen moet voldoen, maar ze moet overtreffen om een jacht te kunnen ontwerpen die aan dromen voorbij gaat,” concluderen Bart en Marnix. Of, zoals de wereldreizende eigenaar van het 45M luxe expeditie jacht Big Fish eens zei; “Als je toch een jacht koopt dan kunt u die het beste ook gewoon gebruiken om avonturen mee te beleven!”

Meer… Vripack 

Related news

List of related news articles