FMTC nu ook STCW gecertificeerd

FMTC

Door de invoering van de nieuwe Nederlandse Zeevaartbemanningswet is  er een hoop veranderd met betrekking tot de veiligheid en  hulpverlening. FMTC heeft de benodigde certificering ontvangen voor
het verzorgen van de Medical First Aid en de Medical Care cursus.

FMTC biedt als één van de eerste trainingscentra de cursussen Medical  First Aid & Medical Care volgens de nieuwe richtlijnen aan. Bij FMTC heeft u de mogelijkheid om deze cursussen afzonderlijk te  volgen, maar u kunt de cursussen ook als combinatiecursus volgen.

De eerste cursussen worden aangeboden vanaf maandag 23 juni. Vanaf  deze datum zullen de trainingen om de week worden aangeboden op het  trainingscentrum te Schiphol.

U kunt een cursus Medical First Aid volgen wanneer u in het bezit bent  van een geldig monsterboekje. Om de cursus Medical Care te volgen  dient de cursist naast het monsterboekje ook in het bezit te zijn van  een geldig Medical First Aid certificaat.

Zowel het STCW als de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) streven er echter naar om een cursus aan te bieden waarin zowel de  Medical First Aid als de Medical Care worden behandeld. Na voltooiing  van deze vijfdaagse cursus ontvangt u voor allebei een officieel STCW  / ILT certificaat.

Meer… FMTC

 

Related news

List of related news articles