Focus op groei tijdens Offshore WIND Conferentie 2016

Hernieuwbare energie speelt een onmisbare rol als we willen voldoen aan de stijgende vraag naar energievoorziening. De 7e jaarlijkse Offshore WIND Conferentie, op 24 en 25 oktober 2016, richt zich op de businesskansen en successen in deze hernieuwbare energie-industrie en de manier waarop de industrie tot volle bloei kan komen.

Zolang we kunnen profiteren van de mogelijkheden en de bijhorende uitdagingen staat de offshore windindustrie een veelbelovende toekomst te wachten. De overeenkomsten die tijdens COP21 in 2015 zijn gesloten zijn bemoedigend: zij bieden ondersteuning om de doelen van toekomstige projecten te halen.

Tijdens de Offshore WIND Conferentie gaan meer dan 15 sprekers en ruim 250 professionals uit de industrie met elkaar in discussie over de manier waarop het op grote schaal inzetten van offshore windenergie gerealiseerd kan worden.

Beide dagen worden de plenaire sessies afgewisseld met netwerkmogelijkheden.
Iedereen die zich registreert voor de Offshore WIND Conferentie, krijgt automatisch toegang tot het Offshore Energy Exhibition & Conference 2016 (OEEC), op alle gebieden van offshore energie een toonaangevend evenement.

Op dinsdag, 25 en woensdag, 26 oktober zullen in de Amsterdam RAI meer dan 13.500 unieke bezoekers en 650 exposanten uit meer dan 80 verschillende landen zich vastbijten in de vraagstukken rondom de ontwikkelingen en veranderingen in de upsteam olie- en gas-, offshore- windenergie- en maritieme energie-industrie.

Op maandag 24 oktober organiseert Navingo B.V. de eerste editie van de Offshore Energy Awards in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op de Offshore WIND Conferentie website
www.offshoreWINDconference.biz

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten