Fotoboek Karel Tomeï ‘Over Rotterdam’ vanuit de lucht

Scriptum Publishers heeft ‘Over Rotterdam’ uitgebracht van Karel Tomeï. Het is een fotoreportage vanuit de lucht over Rotterdam. Een boek van ruim 200 pagina’s met prachtige foto’s van deze wereldstad. Foto’s van onder andere bruggen, de Euromast, de markthal, de havens, het water in Rotterdam, de parken, de architectuur en scheepswerven.

Karel Tomeï: “Rotterdam is mijn geboortestad, vandaar mijn interesse in Rotterdam. Al jaren liep ik met het idee rond om dit boek te maken en nu is het dan zo ver. In anderhalfjaar tijd heb ik het bij elkaar geschoten. Foto’s van alle jaargetijden.”

Zijn fotoboek ‘Over Zeeland’ en ‘De bovenkant van Nederland ‘ zijn ook uit en te koop.

Luchtfotograaf Karel Tomeï heeft zijn thuisbasis op Eindhoven Airport en vliegt in binnen- en buitenland om uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Hij werd voor zijn werk meermaals met internationale prestigieuze prijzen bekroond, zoals de ‘Kodak Commercial and Industrial Award’ (1988, Houston, USA) en de prestigieuze ABC jaarprijs (1997). Ook hangen zijn foto’s op jumboformaat aan de muur van de prijsvechterspier op Schiphol.

‘Over Rotterdam’
Karel Tomeï
isbn 978 90 5594 924 3
Prijs €29,90

 

 

Related news

List of related news articles