Green Blue Offshore opent terminal in Vlissingen

  • binnenland

Green Blue Offshore Terminal, een initiatief van de Prior Group, opent een nieuwe terminal in de haven van Vlissingen. Het bedrijf gaat diensten aan bieden aan organisaties die actief zijn in de realisatie van offshore windparken. Zij willen assisteren bij bouw-, aanpassings-, reparatie- en onderhoudsactiviteiten. Daarnaast dienst het bedrijf als opslagplaats voor apparatuur, materialen en offshore-modules.

Door een toename van activiteiten binnen de Prior groep is er extra werkruimte gevonden op de Estlandweg in Vlissingen-Oost. Ook de toenemende belangstelling van nationale en internationale Marine & Offshore-bedrijven voor de haven van Vlissingen was een belangrijke factor voor Green Blue Offshore Terminal om de terminal in Vlissingen te openen. De Terminal biedt 22.000 vierkante meter aan werkruimte en een productiehal van 125 bij 35 bij 15 meter.

Binnen Green Blue Offshore Terminal worden verschillende eigen bedrijven en partners van de Prior Group samen gevoegd om aan de behoeften van de klant te voldoen. Prior Group is een organisatie met kernactiviteiten in Consultancy, Human Capital en technische oplossingen met bedrijven in eigendom op het gebied van electrical en mechanical engineering.

Photo:

Related news

List of related news articles