ANTHONY VEDER REDERIJZAKEN

Maak kennis met ons nieuwste LNG-schip: Coral Energice. Coral Energice is gecertificeerd met de Clean Shipping Index en heeft milieuprestaties die verder gaan dan de wettelijke voorschriften.


Scroll naar beneden, lees meer en bekijk de video!

CORAL ENERGICE

Dit is ons nieuwste schip: Coral EnergICE, een LNG carrier met de hoogste ijsklasse 1A super. Het 18.000 cbm schip is het hele jaar door in staat om de noordelijke Finse haven van Tornio te bedienen. De motoren en generatoren geven het schip extra kracht bij het varen door dik ijs en zware winterse omstandigheden. Bovendien is dit ultramoderne schip uitgerust met een dual-fuelmotor die gebruik maakt van LNG voor de hoofd- en hulpmotoren. Het maakt gebruik van LNG-verdampingsgas als brandstof voor zijn hoofd- en hulpmotoren, waardoor het schip volledig voldoet aan de toekomstige emissievoorschriften.


Innovaties op het dek zorgen ook voor veilige operaties. Een voorbeeld hiervan is de kap op het dek, die de apparatuur beschermt en ijsvorming naar buiten voorkomt. Het schip heeft ook extra schuilplaatsen aan dek met warmere platforms voor de voeten van de bemanning. Een ergonomisch adviseur is ingeschakeld om goed naar het ontwerp van de accomodaties en brug te kijken. Dit maakt Coral EnergICE een comfortabele plek voor onze bemanning om te werken.

Bekijk de video hieronder!

Wil je meer weten over Anthony Veder en de carrièremogelijkheden?