FEADSHIP

There are yachts and there are Feadships

Feadship is wereldwijd de belangrijkste ontwerper en bouwer van luxe motorjachten. Deze vooraanstaande plaats is verworven door kwaliteit, vakmanschap en samenwerking.


Met ruim 1200 medewerkers, twee werven Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent en het architectenbureau De Voogt Naval Architects vormt Feadship de grootste organisatie in de wereld die gespecialiseerd is in luxe jachten. Met trots bouwen de beste vakmensen, de beste motorjachten ter wereld.

Elk onderdeel van Feadship heeft een gedegen achtergrond en zijn eigen specifieke vakgebied en specialisten. Als sterk groeiende organisatie speelt Feadship voortdurend in op de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouw van (mega)jachten. Daardoor lopen wij voorop qua innovatie op het gebied van techniek en materiaalgebruik. Natuurlijk zijn in de jachtbouw materialen als staal, aluminium en hout niet weg te denken. Maar daarnaast vormen composietmaterialen, schuimsandwichpanelen en de toepassing van hybride motoren, gasturbines en waterjets naast conventionele voortstuwing een interessante uitdaging voor de medewerkers van Feadship.

Om ook in de toekomst absolute topkwaliteit te kunnen garanderen, biedt Feadship medewerkers alle gelegenheid om zich te ontwikkelen en verder te bekwamen in hun vakgebied. Daarbij kunnen zij rekenen op intensieve begeleiding van onze ervaren krachten op de werkplek. Graag werken wij met mensen die naast hun vaktechnische vaardigheden ook beschikken over competenties op het gebied van resultaatgerichtheid, samenwerken, verantwoordelijkheidsbesef, klantgerichtheid, loyaliteit en zelfontwikkeling. Feadship biedt talentvolle medewerkers een droombaan aan!

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Video: Inside Feadship

In this episode we visit Scheepswerf Slob, part of the Feadship group. How do we build a hull? How long does this take to build? And how many parts do you need for assembling?

"There are yachts and there are Feadships"


CONTACT

FEADSHIP

Afdeling HR

Postbus 5238

2000 GE Haarlem

T: +31 23 524 7000

FACTS ABOUT

Aantal werknemers: >1.200

Sector: Jachtbouw & watersport

Gewenst werk- en denkniveau: vmbo, mbo, hbo, wo

Gewenste studierichtingen:Scheepsbouw, martiem, werktuigbouwkunde

Gewenste opleidingen: Scheepsbouwkunde, maritieme techniek, werktuigbouwkunde, scheepsinterieurbouw, technisch overig

Carrierefase: Student, stagiair, trainee, starter, young professional, professional

Vacatures