Het is bijna zover! Navingo Career Event online start 27 oktober

Op 27 oktober start het tweedaags online Navingo Career Event om 9:30. Vanaf 9:00 kun je inloggen in de Virtuele Event Omgeving. Tijdens het event krijg je informatie over carrièreontwikkelingen en mogelijkheden bij bedrijven in de maritieme, offshore en energiesector. Daarnaast kun je ook kennis opdoen over de innovaties in de offshore energie industrie.

Wat te verwachten?

Verwacht live talkshows en interviews, skill-sessies en showcases van bedrijven als TenneT, Damen Shipyards en Boskalis.  Alles wordt live-streamed vanuit studio’s die gebouwd zijn in RAI Amsterdam. Het programma vindt plaats in het Engels. Navingo Career Event biedt jou de kans meer te weten te komen over jouw toekomstige werkgever. Of je op zoek naar je nieuwe baan, meer wilt weten over je opties na het afstuderen of als (young) professional de carrièremogelijkheden wilt ontdekken, bij het Navingo Career Event komen mensen, bedrijven en initiatieven uit de sector bijeen die je inspireren.

Vooraf registreren voor het event

Dit jaar is het online programma van het Navingo Career Event onderdeel van het Offshore Energy Virtual Event. Deze events vinden tegelijkertijd online plaats op 27 en 28 oktober 2020. Registreer je nu voor je gratis online bezoek, en je kunt deelnemen aan zowel Offshore Energy als het Navingo Career Event!

Registreren tijdens het event

Gedurende de event dagen kun je nog steeds toegang krijgen tot de online events. Het is dan wel zo dat je via het registratieformulier van Offshore Energy toegang krijgt tot het Navingo Career Event. Sommige vragen die gesteld worden in het formulier van Offshore Energy zijn wellicht niet van toepassing op jou. Dat maakt niet uit: door het formulier te voltooien, beland je via de link in je mail in de Virtuele Event Omgeving. Hier kun je zowel Offshore Energy als het Navingo Career Event online bezoeken. Registratie via het Offshore Energy formulier is gratis (selecteer Event access light).

Een impressie: