Hoe denk jij dat bedrijven millennial proof kunnen worden?

  • binnenland

Tijdens Offshore Energy Exhibition & Conference – dat volgende week plaatsvindt – is er veel aandacht voor Young Professionals. Met verschillende sessies als Meet your Peers en Master Classes probeert de organisatie YP’s uit te dagen mee te denken aan de toekomst van de industrie.

Op de Young Professional Hub kunnen YP’s onder andere terecht voor advies op het gebied van Career Planning. Ook kunnen zij een bijdrage leveren door hun beste ideeën over leiderschap en de toekomst van de industrie te deponeren in de Well of Fortune.

Wat verwacht je als YP van je manager, van je bedrijf of de sector? Heb je een idee waardoor je denkt dat je jezelf beter kunt ontwikkelen als persoon of professional? Hoe zal duurzaamheid hierbij een rol spelen? De Well of Fortune is een digitale wensput waar je als YP ideeën kunt deponeren over hoe jij denkt dat bedrijven ‘millennial proof’ kunnen zijn of worden.

Na Offshore Energy wordt het beste idee gekozen en gepresenteerd. De winnaar ontvangt een training naar keuze om zichzelf verder persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast ontvangen zijn of haar team/collega’s ook een speciale prijs. Deze prijzen worden aangeboden door Krauthammer.  Sebastiaan Hoogendorp van Krauthammer: “We zien een toename in trainingen voor Young Professionals. Organisaties beseffen steeds meer dat investeren in hen belangrijk is voor de toekomst”.

De Young Professional Hub wordt gepresenteerd door Navingo Career, in samenwerking met EBN. Op dinsdag 23 oktober tussen 10:00-12:00 kun je Krauthammer ontmoeten.

Related news

List of related news articles