Navingo Career

Jouw vernieuwde platform voor vacatures en nieuws uit de sector.

Holland America Line in bestuur redersvereniging

ms Rotterdam in Rotterdam

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 24 juni 2014 in Putten zijn de heren Peter Schalk, Arklow Shipping en de heer Pim De Lange, Stena Line B.V herbenoemd als bestuurslid. De heer Sibrand Hassing van de Holland America Line werd als nieuw bestuurslid door de ledenvergadering benoemd.

Met de keuze voor de heer Hassing heeft de cruisevaart nu ook een directe vertegenwoordiging in het bestuur. Het streven is om alle segmenten van de Nederlandse zeescheepvaart in het bestuur vertegenwoordigd te hebben. Mede hierom is de HAL – met een sterke historische band met Rotterdam – een welkome aanvulling. De Holland America Line heeft vijftien schepen onder Nederlandse vlag die zijn aangesloten bij de redersvereniging.

De heer Hassing is Director Nautical Operations Europe. Voor het aanvaarden van deze functie heeft hij op het ministerie van Infrastructuur en Milieu gewerkt op de afdeling zeescheepvaart. Tot zijn takenpakket behoorden dossiers als lading-, bemannings- en milieuzaken. De heer Hassing startte zijn carrière als stuurman op de koopvaardij.

Meer… KVNR