Holland America Line wint Vakantie Award

  • binnenland

Holland America Line is volgens de Nederlandse consument de beste rederij van Nederland. Tijdens het Reisgala, dat afgelopen zaterdag plaats vond in Rotterdam, mocht zij de Vakantie Award voor beste rederij van 2015 in ontvangst nemen.

Afgelopen zaterdag vond in de Schiecentrale in Rotterdam het Reisgala plaats. Tijdens het gala werden de Vakantie Awards 2015 uitgereikt. Met 517 consumenten beoordelingen en een gemiddeld rapportcijfer van 9,3 is Holland America Line uitgeroepen tot de onbetwiste winnaar in de categorie Beste Rederij van 2015. Onder andere de kwaliteit van de service aan boord en de vriendelijkheid van het personeel van Holland America Line werd door de Nederlandse consument zeer hoog gewaardeerd.

Volgens het jury rapport zijn de reviews over HAL complete persoonlijke reisverslagen: “Geen andere reisaanbieder kreeg deze uitgebreide reviews”, luidt het rapport. “De gasten van Holland America Line worden in de “watten gelegd” en dat krijgt de organisatie in zeer hoge rapportcijfers terug. De bemanning, de reis, de animatie en het eten zorgen voor wat iemand in de beoordeling het “HAL virus” noemde.”

“Wij zijn heel erg blij met de Vakantie Award”, zegt Nico Bleichrodt,  Managing Director Sales & Marketing – North & Central Europe bij Holland America Line. “Het hele team van Holland America Line wereldwijd werkt er hard aan om de verwachtingen van de passagiers waar te maken en zelfs te overstijgen. Het is natuurlijk een hele mooie erkenning als je hiervoor, door de consument zelf, wordt beloond met een award.”

Over de Vakantie Awards
Een Vakantie Award is een consumentenprijs die in zestien verschillende categorieën wordt uitgereikt. Consumenten konden gedurende anderhalve maand stemmen op bedrijven binnen de verschillende categorieën door op de website van Opiness, online hun beoordeling achter te laten. De beoordeling bestond uit een algemeen rapportcijfer, inclusief motivatie en een beoordeling op prijs-kwaliteitverhouding, klantgerichtheid en service van de medewerkers. De Vakantie Awards werden dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Meer… Holland America 

Related news

List of related news articles