Holland Intermodaal

Dit najaar organiseren Bureau Voorlichting Binnenvaart, Rail Cargo information Netherlands en Voorlichtingsbureau Shortsea Shipping de conferentie Holland Intermodaal 2009.

Zijn er op het gebied van logistiek interessante mogelijkheden in deze crisistijd?
Kan ik geld besparen door intermodaal te gaan vervoeren?
Waar ligt voor mij de meerwaarde?

Allemaal vragen waarover u tijdens de conferentie ‘Holland Intermodaal 2009, meerwaarde met meer modaliteiten’ duidelijkheid krijgt. Met een interessant programma, sprekers van formaat en veel interactiviteit met de zaal, belooft het voor u zeker een zinvolle dag te worden. De conferentie wordt gehouden op dinsdag 29 september 2009 op de SS Rotterdam. Reserveer de dag alvast in uw agenda en meldt u aan, dan profiteert u van de ‘vroege vogel actie’.

Het programma bestaat uit 3 sessies met elk een eigen thema. De sessies krijgen het karakter van een rondetafeldiscussie met meerdere sprekers die met elkaar en de zaal in gesprek en discussie gaan. Breek in, geef uw mening, luister naar de mening van uw collega, weet wat er speelt, luister naar (ervarings)deskundigen. Dàt is waar we naar streven. En met de sprekers die tot nu toe hebben toegezegd moet dat zeker lukken.

Bron: Holland Intermodaal, 05-06-2009;