Holland Paviljoen ook de komende drie jaar aanwezig op Offshore Energy

Offshore Energy - Holland paviljoen

Afgelopen week is de samenwerkingsovereenkomst tussen HME en Navingo BV, respectievelijk de organisatoren van de Holland Paviljoens en Offshore Energy Exhibition & Conference, opnieuw voor een periode van drie jaar verlengd. Peter Zoeteman, algemeen directeur Scheepsbouw Nederland en Coert van Zijll Langhout, managing director Navingo BV ondertekenden het contract. Sinds 2011 is HME aanwezig op Offshore Energy met het Maritime by Holland Paviljoen, dat tegenwoordig Holland Paviljoen heet.

Offshore Energy Exhibition bestaat dit jaar uit vier hallen (drie in 2013) met in totaal meer dan 21,000 m² vloeroppervlakte voor meer dan 500 bedrijven. Een uitbreiding van 6.000 m² ten opzichte van 2013. Deze nieuwe hal biedt behalve extra ruimte voor stands ook een conferentie arena waar de paneldiscussies – het Industry Panel, Human Capital Panel en het Drilling & Dollars Panel – zullen plaatsvinden. Het Offshore Energy Career Paviljoen, waar bedrijven hun carrièremogelijkheden presenteren, komt ook in deze hal.

Met bezoekers uit meer dan 60 landen heeft Offshore Energy een bewezen reputatie als het gaat om gestage groei sinds de eerste editie in 2008. Momenteel is Offshore Energy een ‘must attend’ evenement voor professionals uit de wereldwijde offshore energie sector.

Voor bedrijven uit de achterban van HME is het offshore segment in toenemende mate van belang. De beurs Offshore Energy biedt een goed platform hiervoor in Nederland. Het is dan ook een logische keuze om bedrijven hier de gelegenheid te bieden zichzelf te laten zien middels het vertrouwde krachtige Holland Paviljoen concept. Met de ondertekening van de overeenkomst is voor de komende drie jaar een toplocatie voor het paviljoen vastgelegd en tekent HME voor ambitie met het Holland Paviljoen bij deze groeiende beurs. Het Holland Paviljoen is te vinden bij de ingang van hal 9.

Meer… Offshore Energy

 

 

Related news

List of related news articles