Hoogendoorn branchewinnaar bij De Succesfactor

  • binnenland

Hoogendoorn-maritiem

De onderneming Hoogendoorn is door de Nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar in de Maritieme betimmeringen en interieurbouwbranche. Hoogendoorn denkt verder dan alleen standaard marketing oplossingen en kenmerkt zich op het gebied van scheepsbetimmering en interieurbouw. De onderneming is gespecialiseerd in drie verschillende projecten namelijk: Maritiem-, Binnenvaart- en Interieurbouw. Door het onderscheidend vermogen en innovatie nomineert De Nominatiecommissie Hoogendoorn voor de Nationale Business Succes Award 2014.

Hoogendoorn is al meer dan 50 jaar actief op deze markt en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf met veel expertise op het gebied van Maritieme-, binnenvaart- en interieurbouw projecten. Zij zijn innovatief en richten zich voortdurend op verbetering en vernieuwing. De organisatie kenmerkt zich door klantgericht te werk te gaan en daardoor het doel wat voor ogen staat te bereiken. Er wordt gefocust en aandacht besteed naar het zoeken van nieuwe mogelijkheden en het constant verbeteren en optimaliseren van de bestaande regie. Zij zullen blijven groeien en ontwikkelen in hetgeen waar zij goed in zijn en blijven naar verwachting op deze manier een unieke speler in deze branche.

Kwaliteit
Bij Hoogendoorn staat goede kwaliteit hoog in het vaandel. Zij zorgen altijd voor een hoogwaardige en op lange termijn, durende kwaliteit. Zij houden zich bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en zijn in bezit van een ISO14001 certificaat. De onderneming houdt rekening met het milieu, door milieuvriendelijk te werk te gaan bij verschillende bedrijfsactiviteiten. Ook is Hoogendoorn  VCA gecertificeerd, de medewerkers kunnen het werk dus op een veilige manier doen. Hoogendoorn is altijd bezig met het verder ontwikkelen en hierbij blijft kwaliteit een van de eerste uitgangspunten.

Meer… Succes Award ,  Hoogendoorn 

Related news

List of related news articles