IHC gaat samenwerkingsverband aan met Indonesische rederij

  • binnenland

IHC en de Indonesische rederij PT. Humpuss gaan samenwerken in baggeractiviteiten in Indonesië. Hiervoor hebben de twee bedrijven een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Volgens IHC wil PT. Humpuss gebruik maken van de kennis en expertise van IHC op het gebied van engineering, productie en het bouwen van hoogwaardige geïntegreerde schepen en apparatuur voor de baggermarkt.

Margaretha Pattihahuan, Managing Director van PT MISI Hutama Internasional, een dochteronderneming van PT. Humpuss: “Met deze samenwerking willen we onze bestaande vloot van LNG-, olie- en petrochemische carriers, sleepboten en duwbakken uitbreiden. Door een baggerafdeling op te richten, willen we een vloot opbouwen en onze expertise uitbreiden op het gebied van baggeren. We zijn blij dat IHC onze partner is.”

Arnold den Boon, IHC Executive Director Sales: “We zijn verheugd met deze overeenkomst en we zijn ervan overtuigd dat dit het begin is van een lange samenwerking tussen onze bedrijven. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan de groei van de lokale baggermarkt.”

 

 

Photo:

Related news

List of related news articles