Ik zie ik zie wat jij niet ziet en de kleur is wit

Voor het geval u zich nog steeds afvraagt waar toch al die witte klompen ineens vandaan kwamen, is hier het antwoord. Wij waren het; die Nederlanders van Vripack! Voor Vripack’s 50 jarig jubileum hebben wij 50 paar klompen ‘ja dat zijn inderdaad 100 klompen’ verspreid door Monaco en over het terrein van de Monaco Yacht Show.

Vripack’s 50 jarig jubileum gecombineerd met de Nederlandse klompentraditie bleek de perfecte combinatie voor een ware designers stunt. Ter voorbereiding van deze stunt is het hele Vripack Team bij elkaar gekomen. In ons eigen Fort Knox hebben we in het diepste geheim gewerkt aan project MYS-2011. Het team heeft alle klompen wit geverfd en sommige daadwerkelijk getransformeerd tot een echte zeilboot!

Tijdens de afgelopen 50 jaar heeft Vripack zeker haar stempel gedrukt op de constant bewegende jachtbouwsector. De 50 paar klompen staan symbool voor deze periode en houden tegelijkertijd het verhaal levendig voor nu en in de toekomst.

De klompen zijn een groot succes gebleken. Naast de ontdekking dat ze buitengewoon populair waren onder de Monegasken en de bezoekers van de Monaco Yacht Show, werden ze ook gezien als een waar collectors item. Mocht u dus nog steeds interesse hebben in dit speciaal Nederlands ontwerp; de laatst overgebleven klomp is te bezichtigen in onze studio te Sneek.

Meer… Vripack