Imtech Marine introduceert SeaPilot 76

Imtech Marine Netherlands introduceert de nieuwe, multifunctionele SeaPilot 76. De verscheidenheid aan standaard opties van de SeaPilot 76 voorziet in een volledige zeepiloot. De SeaPilot 76 kan worden ingezet als een volledig goedgekeurde, gecombineerde zee- en rivierpiloot en de piloot kan worden aangesloten op zowel proportionele als zwart/wit kleppen. De gemoderniseerde Seapilot 76 is hiermee een goede aanvulling op de Sigma-lijn van Radio Zeeland. De SeaPilot 76 is geschikt voor de visserij, kust- en binnenvaart en de grote vaart. Imtech Marine presenteert de SeaPilot 76 op de Europort beurs, 5 - 8 november, stand nr. 1124, hal 1.

De SeaPilot 76 is ontworpen met een helder grafische display en gebruikersvriendelijke bediening. Op een groot en helder LCD scherm worden de functionaliteiten en alle overige informatie duidelijk weergegeven. SeaPilot 76 voldoet aan de eisen van het Marine Equipment Directive en de Shipping Inspectorate. Door het aansluiten van een bochtaanwijzer en een FU stuurhendel vormt het geheel een goedgekeurd rivierpiloot systeem. De piloot is geschikt voor verschillende stuur- of roersystemen en verschillende soorten heading sensoren. SeaPilot76 beschikt over een geïntegreerd piloot wachtalarm.

Complementaire kwaliteiten
De SeaPilot 76 is, evenals zijn voorganger SeaPilot 75, in nauwe samenwerking met Radio Zeeland tot stand gekomen. De samenwerking tussen Imtech Marine Netherlands (voorheen Radio Holland) en Radio Zeeland loopt al twee decennia. ‘De kracht zit in de complementaire kwaliteiten van de bedrijven’, zegt Joost Bloemsaat, Sales Manager Imtech Marine Netherlands, ‘Radio Zeeland is van oudsher sterk in ontwikkeling en productie van navigatieapparatuur.’ ‘En Imtech Marine is, met haar netwerk van eigen vestigingen en dealers, een betrouwbare verkoop- en service organisatie langs de Europese rivieren en de wereldwijde scheepvaartroutes’, vult Willem Blommaart, CEO van Radio Zeeland DMP, aan.

Meer… Imtech Marine