Inbrengveiling boten en watersportartikelen

Een boot in de haven die nauwelijks wordt gebruikt of overtollige voorraden in een watersportwinkel. Verkoop hiervan is vaak lastig te organiseren en duurt vaak te lang. Dat kan anders! Onlineveilingmeester.nl biedt namelijk een goed alternatief voor het verkopen van boten en watersportartikelen. Doorlopend organiseren wij vanuit Lemmer online veilingen met daarin boten en watersport gerelateerde goederen. We veilen onder meer sloepen, zeilboten, motorboten, rubberboten, jachten, bootaccessoires, bootonderdelen en watersportartikelen. Particulier én bedrijf kan bij ons inbrengen. De eerstvolgende inbrengdagen: zaterdag 16 en maandag 18 augustus.

Succes
“Een online veiling is een relatief nieuwe manier om een boot te verkopen. Voordeel is dat in korte tijd een zo hoog mogelijke prijs gerealiseerd wordt. Kopers op een online veiling plaatsen immers een bod dat bindend is. En dat is niet te vergelijken met reguliere verkoopkanalen. De eerste watersportveiling in Lemmer (juli j.l.) was een succes, dus ik kijk uit naar de volgende veiling,” vertelt Jasper de Jong, projectleider Watersport inbrengveilingen.

Hoe werkt het?
In Lemmer beschikt Onlineveilingmeester.nl over een ruime loods, buitenterrein en enkele ligplaatsen te water. Watersportbedrijven, bootmakelaars en particulieren kunnen goederen hier inbrengen om met een online veiling te verkopen. Inbrengen bij Onlineveilingmeester.nl betekent gebruik kunnen maken van een groot platform, groot bereik nationaal én internationaal en marketingcampagnes gericht op eindgebruikers. Met een online veiling halen verkopers de maximale opbrengst in korte tijd.

Belangstellenden kunnen hun watersport gerelateerde goederen voor deze veiling inbrengen aan Lemsterpad 54-16 in Lemmer op zaterdag 16 augustus van 09.00 – 14.00 uur en maandag 18 augustus van 08.00 – 16.00 uur. Mail daarvoor naar [email protected] De veiling start 22 augustus. Onlineveilingmeester.nl organiseert zaterdag 30 augustus een kijkdag. De veiling sluit maandag 1 september.

Tot slot
Onlineveilingmeester.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat veilingen van roerende & onroerende goederen via internet organiseert. Wij zijn gevestigd in Groningen en actief in heel Nederland. Wekelijks heeft onze website tienduizenden bezoekers. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een duidelijke positie verworven op de Nederlandse markt voor online veilingen van goederen. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. creatieve ondernemers (groot en detailhandel), banken, curatoren, leasemaatschappijen en overheidsinstellingen. Naast het organiseren van veilingen in opdracht van derden, organiseren we dus ook inbrengveilingen vanuit onze eigen locaties.