Indrukwekkende line-up YoungShip Rotterdam seminar

Op vrijdag 6 november is het YoungShip Rotterdam seminar, ‘Key success factors to kick-start your career’ op de human capital dag van Europort in Ahoy. Tijdens het seminar gaan beginnende maritieme professionals en werkgevers het gesprek met elkaar aan over het starten van een succesvolle loopbaan in de maritieme sector. Key-note speaker Arnout Damen, COO Damen Shipyards Group, spreekt over hoofdzaken die volgens hem bepalend zijn voor een succesvolle carrière.

Vervolgens zal het panel, met leden uit diverse maritieme sectoren zich bezig houden met het identificeren van ‘key success factors’ voor het aanzwengelen van een veelbelovende carrière in de maritieme sector. Het panel bestaat onder andere uit: crewing specialist Arwin den Ouden, shipbroker Alain Grotenhuis en Frederic Løvenskiold, management trainee. Meer sprekers zijn in afwachting van bevestiging. Het gesprek wordt gemodereerd door Coen Bouhuys, master student Maritime Engineering en voormalig Young Maritime Representative.

Het YoungShip seminar is onderdeel van Europort, van 3 t/m 6 november georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam. Europort is de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw en loopt parallel aan de jaarlijks Maritime Week (2 t/m 7 november) van Nederland Maritiem land. Beide evenementen zijn gericht op het promoten van de maritieme sector.

Meer informatie.. Youngship Rotterdam