Innovatie Award en Aerospace meets Maritime samen verder

  • binnenland

De organiserende partijen van de Innovatie Award en het congres Aerospace meets Maritime hebben besloten de krachten te bundelen. Beide evenementen hebben een regionaal karakter en staan in het teken van innovatie, technologie, luchtvaart, maritiem en onderwijs.

Voorzitter Teun Muller van de Stichting Ondernemersprijzen Nederland over de samenwerking. “De Innovatie Award is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor regionale producten, diensten en samenwerkingsverbanden. Dit sluit naadloos aan op het programma van het congres Aerospace meets Maritime. De evenementen versterken elkaar in hoge mate.”

Ook wethouder Richard Korteland van de gemeente Papendrecht en organisator van het congres Aerospace meets Maritime is blij dat de beide organiserende partijen elkaar gevonden hebben. “Een goede zaak voor de regio en de doelen die de beide organisaties nastreven. Met dank aan alle partners zetten we op deze manier onze economisch sterke punten nadrukkelijk op de kaart.”

Het congres Aerospace meets Maritime vindt plaats op donderdag 28 mei 2015 in de Duurzaamheidsfabriek te Dordrecht. De uitreiking van de Innovatie Award 2015 vindt plaats op woensdag 10 juni 2015 in het Postillion Hotel Dordrecht.

Meer… Aerospace meets Maritime en Innovatie Award 

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten