Innovatie Estafette

Wanneer heeft u de mogelijkheid gehad om uw bedrijf en innovaties gratis te promoten tijdens een goed bezocht evenement?

Op 4 oktober vindt de Innovatie Estafette plaats, een 2-jaarlijks evenement van de Club van Maarssen dat plaatsvindt in het Van Nelle gebouw in Rotterdam. Vertegenwoordigers vanuit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden laten er de nieuwste duurzame en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van milieu, mobiliteit, transport, ruimte en water zien.

Topgebied Water
In nauwe samenhang met de plannen die zijn gepresenteerd aan het Topteam water, wordt op de Innovatie Estafette onder de vlag van Maritime by Holland, de kennis en kunde van de Nederlandse maritieme sector gepresenteerd. De minister van Infrastructuur en Milieu, haar staatssecretaris en andere hoge functionarissen, als ook de top uit het bedrijfsleven zullen de Innovatie Estafette bezoeken.

Stuur uw videomateriaal in
In het Maritime by Holland Paviljoen wordt een iWindow (interactief touchscreen) en ook een interactieve vloer ingezet. Voor invulling hiervan biedt HME u de unieke gelegenheid voor het aanleveren van filmmateriaal. Zend uw innovatieve filmmateriaal, bijvoorbeeld over uw nieuwste product/dienst, grensverleggende transportconcept of doorbrekend innovatieonderzoek, nu in!

Inzenden van filmmateriaal is mogelijk tot uiterlijk 16 september. Stuur uw materiaal per e-mail naar [email protected] o.v.v. Innovatie Estafette of zend uw filmmateriaal per post naar:

Holland Marine Equipment BV
T.a.v.: Izabella van Tuijl
Postbus 24074
3007 DB Rotterdam

Beschikt uw bedrijf niet over een innovatiefilmpje? HME kan u hierin faciliteren via een maatwerk filmpakket. Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u de Innovatie Estafette bezoeken?
Klik hier om in te schrijven.

Meer informatie
Voor meer informatie over het inzenden van videomateriaal of de Innovatie Estafette, neem contact op met Izabella van Tuijl, projectleider innovatie HME T: (010) 44 44 333 of E: [email protected].

Bron: HME, 05-09-2011;