Inschrijving geopend Women in Technology 2016

  • binnenland

Women in Technology is een initiatief van Dosign Engineering. Elk jaar organiseert het engineeringbureau een rolmodellenwedstrijd aan de hand waarvan de inmiddels zeer populaire Women in Technology kalender verschijnt. Ook in 2016!

Dit jaar is Women in Technology speciaal voor TU-studentes. De organisatie van de wedstrijd is in handen van Dosign Students, dat studenten helpt aan een technische bijbaan. Representatieve, ambitieuze TU-studentes die een felbegeerde plek in de kalender willen bemachtigen en kans willen maken op mooie prijzen kunnen zich tot 18 september aanmelden op www.womenintechnology.nl

Veel technische vrouwen hebben goede ideeën voor de fundamentele veranderingen in de wereld. Denk aan economie, energie, milieu, waterbeheer, automatisering, epidemieën en voeding.  “Al ruim 30 jaar staan Dosigners bekend als ambitieuze engineers en ingenieurs die zelf de weg naar de top bepalen. Mannen én vrouwen. Women in Technology is een knipoog naar al het moois dat de techniekbranche te bieden heeft”, aldus Ramon Feuth, commercieel directeur van Dosign Engineering.

Hoofdprijs: Een reis voor 2 personen naar Houston, Texas
Tijdens de wedstrijd strijden representatieve en slimme, technische TU-studentes online om de 12 plekken in de Women in Technology kalender 2016 en 12 fashioncheques (t.w.v.
€ 500,-). Het uiteindelijke covermodel wint een reis voor 2 personen naar Houston, Texas (t.w.v. € 3.500,-).

De befaamde Women in Technology kalender, die dit jaar voor de zevende keer wordt uitgegeven, prijkt op vele laboratoria, kantoren, studie- / studentenverenigingen en directiekamers.

Meld je aan!
Ben je of ken je een ambitieuze, representatieve TU-studente met een visie op techniek? Meld je dan aan via www.womenintechnology.nl

Related news

List of related news articles