Inschrijving voor KVNR Shipping Award 2014 nu geopend

KVNRshippingAwardMaritiem Gala Persfoto's (credit Rogier Bos)-23

De negende editie van het Maritime Awards Gala wordt gehouden op donderdag 6 november 2014. De KVNR is een van de vijf deelnemers met de KVNR Shipping Award. In Nederland gevestigde rederijen, scheepsmanagers en maritieme bedrijven kunnen meedingen naar deze prestigieuze ‘redersprijs’.

De KVNR Shipping Award richt zich op de verbetering en of vernieuwing van de bedrijfsvoering van het bedrijf. Dit kan zijn op het gebied van personeelsbeleid, milieumanagement, het beheer van schepen, of andere innovatieactiviteiten. Er is een deskundige jury onder voorzitterschap van mevrouw T. Netelenbos, voorzitter van de KVNR.

Tijdens het gala worden Nederlandse innovaties in de spotlights gezet. De gehele maritieme sector bundelt in het Maritime Awards Gala vijf prestigieuze prijzen. Naast de KVNR Shipping Award zijn dat de HME Maritime Innovation Award, KNVTS Schip van het Jaar Prijs en de Koninklijke Marine Van Hengel- Spengler prijs.

In de Stichting Maritieme Prijzen, de organisator van het Maritime Awards Gala, zijn KVNR, Scheepsbouw Nederland, KNVTS, NISS en de Koninklijke Marine vertegenwoordigd.

Indien u aan de gestelde criteria voldoet dan nodigen wij u van harte uit om u kandidaat te stellen door het bijgevoegde aanvraagformulier in te vullen en terug te sturen naar de KVNR, t.a.v. Marianne van Broeckhuijsen (e-mail). De uiterste inzenddatum is 14 juli 2014.

Meer… KVNR