Inschrijvingen Vernufteling en Ingenieur van het Jaar geopend

  • binnenland

nlingenieurs+logo+pms+412u+rgb+bruinjpg

Op www.dagvandeingenieur.nl kan men nu kandidaten en projecten indienen voor de verkiezingen van de De Vernufteling en Ingenieur van het Jaar 2014.

Projectenprijs De Vernufteling van NLingenieurs en technologietijdschrift De Ingenieur maakt de techniek achter alledaagse zaken zichtbaar. Bedrijfsleven, onderwijs, overheid en andere belanghebbenden kunnen initiatieven indienen om kans te maken op deze prestigieuze prijs. Het winnende project straalt vernuft uit en is bovendien van economisch en maatschappelijk belang.

Met de verkiezing Ingenieur van het Jaar maakt het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI NIRIA zichtbaar welke meerwaarde ingenieurs hebben voor de maatschappij en dat een ingenieursstudie een gevarieerd en aantrekkelijk carrièreperspectief biedt. De ingenieur die deze meerwaarde het beste laat zien, mag een jaar lang de titel Ingenieur van het Jaar voeren en ambassadeur van de techniek zijn.

Op de Dag van de Ingenieur op 19 maart 2014 wordt de Ingenieur van het Jaar bekendgemaakt en ontvangt de meest vindingrijke ingenieursoplossing De Vernufteling. De Dag van de Ingenieur is een initiatief van NLingenieurs en het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI NIRIA. Het main event van deze dag vindt dit jaar plaats in de Brainport Regio Eindhoven, dé toptechnologieregio van Nederland, waar bedrijven, kennisinstellingen en overheden samenwerken aan de maatschappelijke uitdagingen en oplossingen van de toekomst.

Meer… Dag van de Ingenieur

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten